Pénzhoroszkóp: ezen a héten pénz áll a házhoz ennél a 3 csillagjegynél

Jó hírrel szolgál a pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy szülötteinek!

2023. október 16., 12:11

Szerző:

Új hét kezdődött, nézzünk hát bele, mit jelez előre a pénzhoroszkóp! A következő 3 csillagjegy esetében kifejezetten jók a kilátások: bevétel várható!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hét végre egy anyagilag kevésbé kedvező periódus végét hozza a Kos számára egy nagyobb összeggel. Ráadásul a most kezdődő időszak a korábbinál kevesebb kiadást is ígér, de igazán nagy változást akkor sikerül csak elérni, ha ön is odafigyel arra, hogy a pénz ne menjen el felesleges dolgokra.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg ezen a héten két forrásból számíthat extra bevételre. Egyrészt egy összeg visszajár önnek, ez, ha minden jól megy, hamarosan most már tényleg visszajut önhöz. Másrészt korábbi munkája-befektetése is hoz pénzt, ebből is számíthat egy kis pluszra a szokásos jövedelmén kívül.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem üljön a babérjain, mert különösen pozitív időszak ez a hét, ami az anyagiakat jelenti! Ez jelentheti azt, hogy váratlan helyről hirtelen pénz áll a házhoz, de azt is, hogy egy vállalkozása jól sül el, ami bevételhez juttatja rövid időn belül. Ha valaminek az eladásán gondolkodik, ez a hét erre szintén kedvező, könnyen megtalálja a megfelelő összeget kínáló vevőt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)