Napi horoszkóp, 2024. szeptember 13.: a Nyilast megszólítják, a Halaknak élvezetekben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 12., 20:05

Szerző:

Alább találja a péntek tizenharmadiki napi horoszkóp előrejelzését! Görgessen lejjebb, nézze meg, önnek mit ír erre a különleges napra! Vajon szerencsés lesz az ön számára?

Kos (03.21.–04.19.)

Lesz olyan pillanata a napnak, amikor szinte vákuumban, üres térben érzi majd magát. Ne adja át magát azonban se az unalomnak, se a szorongásnak, mert ez a helyzet egy komoly lehetőséget hordoz magában: így könnyebben szembe tud nézni saját magával, megtalálhatja önmagát akár egy kis elmélyülés, vagy mozgás, tánc, sport révén. Kihívás lesz ez a mai nap, de érdemes megfelelnie erre a kihívásra.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára szerencsés nap lesz a péntek 13., ami a szerencse mellett tisztulást is hozhat. Ehhez nem kell más, csak annyi, hogy bocsánatot kérjen attól, akit megbántott a közelmúltban, illetve jóvá tegyen egy hibát, amit vétett. Meglátja, a gesztusát értékelni fogja egy aranyszívű valaki, aki számít, és akit érdekel, hogy ön mit tesz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap arra hívja önt, hogy engedje át az irányítást. A mai napból a legtöbbet akkor tudja kihozni, ha engedi, hogy vigyék, szállítsák önt az események oda, ahova kell nekik – dőljön hátra nyugodtan, nem kell mindig mindent kontrollálni tudnia!

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a péntek egy furcsa eseményt hoz majd, ami igencsak kilóg majd a nap többi történése közül. Igen fontos személyre vagy eseményre emlékezteti önt majd ez az epizód: lehet, hogy most még nem érti teljesen, de ahogy telik-múlik az idő és ön is tisztába kerül bizonyos eseményekkel, meg fogja.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A barátaitól értesül egy olyan dologról, amit mások mondtak egy önt érintő ügyről, vagy esetleg közvetlenül önről. Nem könnyű így szembesülni egy véleménnyel, főleg azután, hogy ön sosem próbált titkot csinálni a szóban forgó kérdésből. Lépjen mindenesetre tovább az ügyön, hiszen van pozitív oldala ennek is: legalább most már tisztán lát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy önhöz igen közel álló személlyel, jóbaráttal vagy családtaggal tölt el közös perceket, legyen az egy beszélgetés vagy utazás. Az illetőben csalódott már korábban, de ne adja fel a reményt, a kapcsolatot helyre lehet hozni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Változatos, fordulatos, szerencsés napja lesz a Mérlegnek: egy önhöz igen közel álló személlyel egyetlen napon belül mélységekbe és magasságokba is eljut a kapcsolatuk. A dolog így egyszerre tud fájdalmas és izgalmas lenni, de a lényeg, hogy ne veszítse el önmagát az események hullámzása közepette, gyakorolja továbbra is azt, amit mindig is vallott!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személlyel kerül ma kapcsolatba, aki első blikkre őszintének fog tűnni, de egy fontos dolgot tudnia kell az illetőről. Igazából nem a saját nevében beszél ő, valakit képviselni vagy megjeleníteni szeretne. Ettől függetlenül tévedés lenne azonnal rossz szándékot feltételeznie, lehet, hogy az illető azért fordul így önhöz, hogy megvédjen valakit.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meglepő felismerést fog hozni a mai napon az, hogy egészen személyesen szólítja meg önt valami, amit pedig elvileg a nagy tömegeknek szántak. Lehet valami egyszerre mindenkié, de közben személyesen csak az öné is? Figyelje meg, mit üzen ma önnek erről az univerzum!

Bak (12.22.–01.19.)

Rettenetesen vágyik valamire (vagy valakire!), és ma nyílik ki az ablak, ami lehetővé tesz valamit, amit meg tud tenni, hogy elérje a célját. A hétvégén már lehet, hogy túl késő lesz, ne várjon túl sokáig, hanem tegye meg az első lépést ma!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Több napra elegendő esemény és fordulat zsúfolódik bele a Vízöntő mai napjába. Ezek között lesz, amit kifejezetten fontosnak tart. Hallgasson az erkölcsi érzékére, és álljon ki emellett a dolog mellett! Szinte kötelességének érzi, hogy így tegyen: hát álljon is ki az értékek mellett, amikben hisz, és ma változást érhet el!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a nap fontos emlékeztetővel szolgál majd a Halak számára arról, hogy egy kis élvezet mekkora kincs tud lenni. Nem kell habzsolnia az életet vagy hajhásznia az élvezeteket, de fogadja el élvezze, lássa, ízlelje meg a kicsi ajándékokat, amikkel az univerzum ma kedveskedik önnek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Sosnina Olga)