Napi horoszkóp, 2024. október 4.: a Bika ma higgadt marad, a Vízöntő nagy döntést hoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. október 3., 20:05

Szerző:

A pénteki napi horoszkóp előrejelzését találja alább: nézze meg, mit üzen mára önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Nincs sok türelme ahhoz, ami ma ön körül történik. Úgy érzi, hogy mindenki hátráltatja a feladataiban, és abban, hogy sikereket érjen el. Nos, lehet, hogy ideje lenne beszélnie valakivel a problémáiról: a mai nap megmutatja, ki tudhatja a megoldást.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan dologgal (vagy személlyel) állítja szembe a Bikát a mai nap, amitől másoknak inukba száll a bátorsága. Ön azonban nyugodt marad, hiszen jól tudja, hogy nincs félnivalója. A higgadtsága-bátorsága ragadós lesz, lesz, aki hálás lesz önnek azért, ahogyan ma viselkedik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Olyasvalakivel köthet barátságot, akikkel korábban nem voltak túl jóban. Ez a jó viszony hosszabb időre is megmaradhat, sőt lehetséges, hogy egy olyan személyt talált, aki a későbbiekben nagyon komoly helyzetekben is támogathatja majd. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan munkát végez ma el a Rák, aminek a gyümölcsét soha nem fogja élvezni. Mégis érdemes odatennie magát és elvégezni a teendőket. Hogy miért, az egyelőre a jövő titka.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagyon kevés ideje van a magánéletére, de szerencsére ma ez megváltozik. Rájön, hogy muszáj megtalálnia az egyensúlyt a munka és a család között, ugyanis már a szerettei is szóvá teszik, hogy hiába próbálják elérni, egyszerűen nem sikerül.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz ma egy megmérettetésnek és ítélethozatalnak a tanúja, de nem alanya és nem is részese lesz. Egyelőre kívülállóként szemléli, hogy valakinek eldöntik a sorsát, de vajon meddig tud kívül maradni? A mai nap megmutatja önnek, hogy ha egyszer odakerül valamelyik oldalra, melyik oldalon lesz a helye.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagyon szétszórt napja lesz, és az időbeosztása teljesen szétesik. Szerencsére ezeket a változásokat nem fogja negatívan megélni, sőt talán még élvezni is fogja egy kicsit a káoszt. A jó hír, hogy lehet ebből a káoszból fog valami csodálatos kisülni a nap végére.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma egy érdekes szituációban fogja találni magát, ahol nagyon fontos lesz, hogy hallgasson a szívére és a megérzéseire. Meglátja, hogy minden megoldódik, ha nem hagyja, hogy mások a környezetében elbizonytalanítsák.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Már nagyon várja a hétvégét, és ezt a pénteki napot igazi szenvedésnek éli meg. Szerencsére sokkal jobb kedve lesz, amikor megtudja, hogy a hamarosan milyen fontos változások jönnek az ön életében.

Bak (12.22.–01.19.)

Ma azt érzi, hogy mindenki bosszantani akarja a környezetében, de talán csak ön túlságosan érzékeny. Talán az a feladata a mai napra, hogy megtanulja, hogyan kell egy kicsit megértőbbnek lennie másokkal szemben.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma meghoz egy nagyon bátor döntést, ami először ijesztőnek tűnhet, de hamar rájön, hogy így kellett lennie. Ennek hatására a munkájában és a magánéletében is hatalmas változások jöhetnek, sőt egy fontos személy is betoppanhat az életébe.

Halak (02.19.–03.20.)

Olyan információkhoz jut hozzá, amelyek miatt előnybe kerülhet másokkal szemben. Fontos azonban erkölcsileg is átgondolnia, hogy ez biztosan helyes-e így. Talán jobban teszi, ha ön is megosztja másokkal, amit megtudott.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Africa Studio)