Napi horoszkóp, 2024. május 7.: a Bika érvényesíti az akaratát, az Oroszlánhoz jóakaró jön

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. május 6., 20:02

Szerző:

Itt a keddi napi horoszkóp, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és nézze meg, önnek mit üzennek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem tűnik egy különleges napnak ez a kedd, de ma mégis lesz valami, amit aztán egy bizonyos időszak (egy hónap? egy év?) elteltével megismétel majd. És aztán még egyszer. És még egyszer. És a sokadik ismétlődés után talán már nem is fog erre a napra emlékezni, pedig ez volt az a nap, amikor először...

Bika (04.20.–05.20.)

Rosszul indul a reggel... Annyi teendője lesz, de hol a segítség? Ideje a sarkára állni és jelezni, ha úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, mert ezen a kedden ön mellé áll az univerzum, érvényesíteni tudja az akaratát, meghallgatásra talál, amit mond, illetve kér.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára a hatalommal való nem élés napja ez. Van valami, amit megtehet: képes rá, jogában áll, senki egy szót sem szólhatna, ha ön megtenné. De persze a karma nem ilyen száraz jogszabály. Csak azért, mert megtehet valamit, nem mindig jó, ha meg is teszi. Ma önmegtartóztatásra hívja önt a mindent látó igazság.

Rák (06.22.–07.22.)

Könnyű napja lesz, ezért lesz ideje arra, hogy a szeretteivel foglalkozzon. Egy barátjával lesz egy komoly beszélgetése, ami nagyon pozitív hatással lesz a mentális egészségére, ezért mindenképpen rá fog férni önre ez a nap! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meglátogatja önt valaki ma, lehet, hogy csak egy egészen rövid időre kerül önnel kapcsolatba, de annyit előre tudnia kell az illetőről, hogy jót akar önnek, jó szándékkal közeledik ön felé. Ne legyen tehát gyanakvó, ne legyen elutasító, mert saját javát utasítaná el, ha ennek az illetőnek nemet mondana!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy barátja brutális őszinteséget vár el öntől, de fél, ha megmondja az igazat, akkor abból vita lesz. Nos, az igaz barátoknak sajnos akkor is őszintének kell lenniük, amikor tudják, hogy az fájni fog, szóval essen túl rajta!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Extra adag energiával látja el a Mérleget az univerzum a mai napon egy bizonyos pillanatban. Maga is meg fog lepődni azon, hirtelen milyen könnyen megy egy olyan feladat, amit általában nehéznek vagy megerőltetőnek talál.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió ma messze kerül valamitől (vagy valakitől), talán úgy is lehet fogalmazni, hogy biztonságos távolságba. Ami ma megtörténik, azt csak többnapos munkával lehet(ne) visszacsinálni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Miért izgul olyan dolgok miatt, amiknek egyáltalán nincs akkora jelentősége, mint gondolja? A mai nap jó alkalmat kínál arra, hogy belássa, milyen felesleges energiapazarlás az ilyesmi. Kicsit vegye lazábban a dolgokat, és meglátja, hogy a munkahelyén és a magánéletében is helyre fog állni a béke!

Bak (12.22.–01.19.)

A Baknak talán déja vu érzése lesz ma a nap egy pontján. Olyasvalamit fog látni, amit már látott korábban. De korábban ezt a valamit csak az álmában, képzeletében, esetleg egy filmben vagy videón látta, most viszont ott lesz a valóságban ön előtt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma jópár szürreális dolog történik majd a nap során, amiket nem fog tudni hova tenni. Nem feltétlenül kell azonban értenie az összes ok-okozati láncolatot, nem is kell feltétlenül foglalkoznia a miértekkel, hogy ezeket a szokatlan eseményeket átélje és örüljön nekik. Természetes, hogy vannak kérdései, idővel erre is érkeznek majd feleletek, de ez a nap nem a válaszok napja.

Halak (02.19.–03.20.)

Arra figyelmeztetik ma a Halakat a csillagok, hogy rossz emberrel hasonlítja össze magát. Ne mérje a képességeit, lehetőségét, külsejét ahhoz a bizonyos személyhez, sőt semmit ne mérjen senkihez! A mai nap megmutatja önnek az az igazi boldogság kulcsát: ne hasonlítgasson!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)

Horoszkóp