Napi horoszkóp, 2023. szeptember 22.: a Bika nyerni fog, a Skorpió újra átél valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 21., 20:05

Szerző:

Elérkeztünk a Szűz havának és a csillagászati nyárnak az utolsó napjához, itt a pénteki napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap arra hívja meg önt, hogy kapcsolatba lépjen egy önhöz igen közel álló személlyel, aki újra egy egésszé tudja tenni azt, ami összetört. Forduljon bizalommal, kedvességgel és nyílt szívvel az illetőhöz, tegye fel neki bátran a kérdéseit!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma szüksége lesz a merészségére és a gyorsaságára is, hogy a napból a legtöbbet kihozza. Ez egy olyan időszak, amikor hiába várja, hogy maguktól megoldódjanak a dolgok (vannak ilyen időszakok egyáltalán?), de ha mer, akkor ma nyerni fog!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a napon egy önhöz igen közelálló társ, barát vagy rokon személyiségébe nyerhet bepillantást. Gyakran előfordul, hogy az illető nem tud megnyílni (önnek), nem igazán jön át a személyisége – de ezen a napon lesz egy kivételes alkalom. Mindkettőjük számára fontos pillanat lehet ez, ne szalassza el!

Rák (06.22.–07.22.)

Van az ön környezetében egy nő, aki egy titkot őriz: bizonyos dolgokat csak ő tud. Ez az illető pozitív szándékkal fordul önhöz, szükség esetén támaszt is nyújt, de egyelőre nem fogja elárulni ezt a bizonyos titkot.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A remény, a bizalom és az önbizalom napja ez az Oroszlánnak: bár az ősz van a küszöbön, a lelke mélyén mégis a tavaszt érzi. Néha nehéz kapcsolódnia ehhez az érzéshez, de akkor is ott van önben egy rendíthetetlen hit, hogy jó irányban indult el, a jó dologért küzd, és egyszer el is fogja érni a célját. Ma egy olyan nap van, amikor ez a remény jóval fényesebben ragyog, mint máskor. Tartsa fel magasra, hogy jó messzire bevilágítsa előre az utat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan pillanattal szembesíti majd ez a nap, amelyben a zsigeri reakciója az lesz, hogy „nem hiszem el, hogy ez történik”. Pedig nagyon is megtörténik a dolog – próbálja meg megfigyelni magát, hogyan viselkedik ebben az elképesztő helyzetben, és minként változnak az érzései, amint az egész történés szép lassan ülepedni kezd önben!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki olyan módon viselkedik önnel, amin máskor minden bizonnyal felhúzná magát. Ma azonban elég vennie egy mély lélegzetet, és rögtön érzi majd, hogy ezek az apróságok ma nem tudnak felérni önhöz – az ön belső békéje többet ér.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Körök, ciklusok, visszatérés – ez határozza meg a Skorpió mai napját. Bizonyos dolgok mintha állandóak lennének, mindig újra bekövetkeznek. Az ősz is megint eljött, és az ilyen események adják meg az élet ritmusát. Átélte már korábban is azt, ami ma történik, de mintha ugyanannak a történésnek ma más jelentése lenne, nem...?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Hirtelen tökéletesen tisztán lát egy bizonyos csoporttal kapcsolatban: ön nem való ide, a rossz társaságba keveredett. Két dolgot is tehet ebben a helyzetben. Vagy távozik, vagy megpróbálja a csoportot átalakítani, átszervezni. Nem feltétlenül az a megoldás az egyszerűbb, amelyikre ön először gondolt.

Bak (12.22.–01.19.)

Rádöbben, hogy nem tudja megállítani azt, ami eljövőben van, nem tudja visszafordítani valamit, ami már elindult. Ez az érzés lehet lelkesítő, izgalmas, de stresszes is – most már nincs más hátra, mint megfigyelni és átélni, hogy mi lesz a folyamat vége.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy összességében pozitív, de nem kiugróan jó nap lesz ez a mai. Különösebb csúcsok nem lesznek benne, a hullámvölgyeket pedig játszi könnyedséggel lépi át – ezekben a pillanatokban érdemes ma különösen figyelnie önmagára! Hogyan csinálja most, hogy ennyire könnyen megy? Ha tanul a mai napból, a jövő egyszerűbb lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan hely várja önt ezen a napon, ahol elbújhat, akár egyedül, akár társával-szerettével-partnerével. Néha túl sok, túl kevés vagy túl unalmas tud lenni a hétköznapok világa, ha úgy érzi, keresse fel ma ezt a búvóhelyet, mert az elvonulás dupla gyógyítóerővel bír ezen a napon az ön számára!

(Kiemelt kép:Shutterstock/Indira's Work)

Horoszkóp