Napi horoszkóp, 2023. szeptember 21.: a Szűz egy küszöbhöz ér, a Halak ünnepi pillanatokat él meg

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 20., 20:04

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Olvassa el, mi az asztrológia üzenete önnek erre a csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy idegen kap majd rövid, de fontos szerepet ebben a napban a Kos életében. Bár a nevét sem feltétlenül tudja meg ennek az illetőnek, mégis egy hosszú folyamatot indít el önben az illető.

Bika (04.20.–05.20.)

A négy elem közül a Bika számára a víz lesz a legfontosabb ebben a napban. A víz rengeteg mindent jelenthet, rengeteg csodát-varázslatot hordoz, fedezze fel, hogy a mai napon mi a víz üzenete az ön számára!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hatalmas gőggel és pazarlással szembesül ezen a napon, ami a mai világban nem is számít különösebben kirívó vagy megrázó élménynek. Ezúttal azonban mégis elindít a dolog önben valamit – kövesse bátran a gondolatait és érzéseit, bármennyire is evidens, hogy a semmitevés sokkal kényelmesebb lenne! A mai napon ez az élmény nem ugyanazt a dühöt, egy negatív érzést váltja ki magából, mint általában, hanem pozitív tenni akarásra sarkallja önt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személy, egy nő lesz meghatározó alakja ennek a napnak az ön számára, akiben egy puma vadságát fedezi fel. Ez az illető akár vonzó is tud lenni, de lehet, hogy veszélyes is, legalábbis amíg jobban meg nem ismeri.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az embert meg tudja változtatni, ha azt éli át, hogy érzi egy másik ember szívverését, akár közvetlenül, akár valamilyen kevésbé direkt és megmagyarázható módon. A kapcsolódás minden ilyen pillanata luxus, zárja a szívébe tehát a perceket, amikkel a mai nap megajándékozza önt!

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, hogy valaminek a küszöbéhez ért, de egyelőre két világ között van. Ez összhangban van azzal, ahogy a természet lassan a nyár felől a tél felé fordul, nagyon sok minden változik most. Ez a nap az ön számára bepillantást enged abba az új világba, amibe hamarosan be fog lépni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap egyik élménye kapcsán felismer egy fontos dolgot, ami önben legbelül rejlik. Ismerje fel, és hozza szinkronba, harmóniába személyisége többi részével, mert igen, ez IS ön, de nem csak ez! Ez egy újabb lépés afelé, hogy tényleg azzá a személlyé tudjon válni, akiről tudja, hogy igazából az ön igazi énje.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz egy pillanat a napban, amikor úgy érzi majd, kiveszett önből az akarás, eltűnt az ön lába elől az út. Ne essen kétségbe, mert mint már annyiszor, ezúttal is újra fog kezdődni minden, tovább fog tudni lépni, és talán már ma este nem fogja érteni korábbi önmagát, hogyan lehettek ilyen érzései rövid idővel korábban.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezen a napon megtalálja a számítását: megkap valamit, amire vágyott. Nem mindig hasznos az embernek, ha kielégítik a vágyait, de nem is lehet sokáig bírni, ha ez sosem történik meg – használja ki ezt az alkalmat arra, hogy kapcsolódjon önmagához, ítélkezés nélkül tisztázza, mi zajlik most a lelkében!

Bak (12.22.–01.19.)

Arra alkalom ez a mai nap, hogy megnyíljon, megmutassa magát. Ön tudja a legjobban: ennek most van itt az ideje, elég volt a szerénykedésből-illedelmeskedésből, van valaki, akinek ma látnia kell önt. Hát hadd lássa!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg vággyal a szívében ébred, de ennek a vágyakozásnak a fókuszában nincs egy konkrét, kikristályosodott dolog. Próbálja meg jobban megismerni ezeket az önt mozgató belső erőket, mert ne feledje, a fizikai világban nem csak az igazságnak és a valóságnak van ereje!

Halak (02.19.–03.20.)

Bár csak egy átlagos csütörtök van ma, ez a nap mégis ünnepi pillanatokat ígér önnek. Legyen ott a pillanatban, legyen önmaga, ünnepeljen! Ehhez akár partnert is találhat magának, de ez nem feltétel: ünnepelni egyedül is lehet, ha van mit. És ma önnek lesz.

(Kiemelt kép: Pexels/KoolShooters)

Horoszkóp