Napi horoszkóp, 2023. március 29.: a Kos elismerésben részesül, a Szűz mindent új szemmel lát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. március 28., 20:03

Szerző:

A munkahét felénél járunk, alább olvashatja az erre a szerdára szóló napi horoszkópot! Nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan bókot kap, olyan elismerésben részesül, amire nem igazán számított, pedig legyen őszinte önmagával: teljesen jogosan kapta a dicséretet. Vigyázzon azonban, hogy se nagyképűnek ne tűnjön, se a dicséretet ne söpörje félre szerénykedve – egyszerűen köszönje meg, hogy értékelik önt!

Bika (04.20.–05.20.)

Megkörnyékezi önt valaki, nem teljesen világos szándékokkal. Figyeljen az illető beszédére, viselkedésére, mert könnyen lehet, hogy csak konfliktust akar szítani. Ha úgy érzi, hogy ez a helyzet, ne menjen bele a vitába, úgyse vezetne sehova.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap különösen alkalmas munkával kapcsolatos döntések meghozatalára. Ha már régóta halogat valamit feladattal, kollégával, illetve lehetőséggel kapcsolatban, használja ki az éleslátását, illetve ha úgy érzi, kérjen tanácsot!

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érzi, hogy a körülmények visszafogják önt, akadályozzák valaminek a befejezésével, amivel szívesen kész lenne már. Bár frusztráló lehet, ha az embert így hátráltatják, ne aggódjon, mert nemsokára a végéhez fog érni a dolognak!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár egy szürke és unalmas szerdának tűnhet ez a nap, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ma is kreatív és kalandozó, ha csak egy rövidebb időre is! Ma hiába vár másra, hogy ezt uncsi napot egy izgalmas kalanddá változtassa: minden az ön kezében van, ön teheti ezt a szerdát emlékezetessé saját maga számára. Csak figyeljen befelé, és tudni fogja, mit kell tennie!

Szűz (08.23.–09.22.)

Vannak olyan napok, amikor a megszokott, hétköznapi dolgok egészen újnak, sőt, néha szinte idegennek tűnnek. Ez a szerda egy ilyen nap lehet a Szűz számára: ma megadatik önnek, hogy úgy pillantson a dolgokra, sőt, személyekre, mintha először látná meg őket. Több fontos dolgot hoz az ön tudomására ezzel az univerzum.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, újabban néha nehezen találja a határokat, és ma megint belebotlik egy szituációba, ahol nem biztos benne, meddig lehet elmenni. Vigyázzon azonban, a bizonytalanság miatt ne hátráljon meg ettől a helyzettől. Nem biztos, hogy egyszerű lesz megoldani a dolgot, de biztosan megéri – rengeteget tanul ilyenkor az ember.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglehetősen spirituális nap ez a mai a Skorpió számára. Jelek az álmokban, a környezetében, az úgynevezett véletlen egybeesésekben: többször is megakad majd a figyelme valamin. Szánjon rá egy kis időt, gondolkodjon el, mi lehet mindennek az üzenete, mert nagy felismerésre juthat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szép, de néha küzdelmes nap vár a Nyilasra. Jól teszi, ha megosztja a problémákat egy barátjával vagy családtagjával, könnyebben fel lehet így dolgozni az eseményeket, de vigyázzon, ne csak a rosszat ossza meg, és arra is, hogy ne csak ön öntse ki a lelkét, hallgassa meg ön is a másikat!

Bak (12.22.–01.19.)

A munkahelyi szituációja olyan, amilyen, a világ helyzetéről ne is beszéljünk, de ma legalább egy fontos személyes kapcsolatát teszi még szebbé egy pozitív fordulat. Ne felejtse el, mennyire fontosak az emberi kapcsolatok az ön számára!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bárkivel is tölti a szabadidejét ezen a szerdán, a ma együtt töltött órák hosszú időre meghatározzák, megerősítik kapcsolatukat. Ne hagyja, hogy nyom nélkül elszálljanak ezek az órák, legyen ott teljes lényével, élvezze, és lelke mélyén őrizze meg a pillanatot!

Halak (02.19.–03.20.)

Ebben a napban két fontos elengedésre kerül sor a Halak életében. Egyrészt megszabadul végre valamitől, ami minden bizonnyal hosszabb ideig volt önnél, mint kellett volna, másrészt egy olyan búcsúban is része lesz, amelyiknél az elválás nem az ön döntése volt. Meglátja, végső soron mindkét esemény rengeteg pozitívumot hoz majd az ön életébe.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Vasilieva Ekaterina)

Horoszkóp