Napi horoszkóp, 2023. március 2.: a Mérleg pozitív visszajelzést kap, a Halaknak maradt tartaléka

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. március 1., 20:04

Szerző:

Na, eddig hogyan telik a március? Alább mutatjuk a mai napi horoszkópot, amiből megtudhatja, mit üzen önnek az asztrológia a hónap második napjára.

Kos (03.21.–04.19.)

Jó régen volt utoljára annyira nyugodt és kiegyensúlyozott, mint ma. A környezete teljesen meg is lepődik, hogy nem árasztja el őket szarkasztikus megjegyzésekkel, és még a legnagyobb munkahelyi problémákat is végtelen türelemmel kezeli.

Bika (04.20.–05.20.)

Általában nem szereti a szerencsére bízni magát, de ma nem tehet majd mást, mint hogy a legjobb tudása szerint csinál meg mindent, és vár. Ne próbáljon a dolgok elébe menni, mert csak elronthat mindent!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Régóta elkezdődött önben egy változás, amit eddig talán nem is tudatosított magában, egészen mostanáig. Ma döbbenhet rá igazán, mennyire másképp gondolkodik, működik, egy-két évvel ezelőtt.

Rák (06.22.–07.22.)

Bántja, hogy nem tudott élni egy nagy lehetőséggel a közelmúltban, és egyszerűen nem tudja elengedni a témát. Pedig így lemaradhat új esélyekről, amik akár még össze is jöhetnek...

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Álmodozó kedvében lesz egész nap, valahogy folyton elkalandoznak a gondolatai, ráadásul újra és újra azon kapja magát, hogy ugyanazon ábrándozik. Ez nem lehet véletlen!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az egész napot egy folytonos küzdelemnek éli meg, mindenkiben az ellenséget látja, minden helyzetet csatatérként fog fel. Biztos, hogy tényleg megéri ennyire harciasnak lennie?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érezheti ma, hogy túl sok a feladata, túl nagy a felelősség hárul önre. De éppen a mélyponton kap majd egy olyan visszajelzést, ami teljesen felvillanyozza és újult erőre kap.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma szinte mindenben örömét leli, amibe csak belekezd, még egy egyszerű kávé vagy ebéd is feldobja. A környezetében is érzik, hogy jó passzban van, így szívesebben beszélnek, töltenek időt önnel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma kivételesen nem számíthat senki másra, csakis magára. Bármilyen akadályba is ütközik, egyedül kell megoldania. Nem lesz könnyű, viszont nap végén nagyon büszke lesz magára.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon le kell majd fordítania valamit, ha meg szeretne érteni egy üzenetet. Lehet, hogy idegennyelv-tudására lesz szüksége, de az is lehet, hogy nem egy beszélt, hanem egy másmilyen nyelven kifejeződött üzenetet kell majd dekódolnia.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Figyeljen ma kicsit jobban oda, mert a megszokott mechanizmusok közül az egyik ma nem fog működni. Találékonyságára és türelmére lesz majd szüksége, de talán jobb is, ha néha nem megy minden az előre kitaposott úton.

Halak (02.19.–03.20.)

Ön talán nincs vele tisztában, milyen nagy tartalékai maradtak még így is, hogy egy meglehetősen kemény télnek a végéhez közeledünk, vagy remélhetőleg már el is értük azt. De sosem tudja az ember túlságosan bebiztosítani magát: a mai nap újra a feltöltődés, az elraktározás napja lehet a Halak számára. Figyeljen ma befelé, gondozza, szeresse ma önmagát, mert messzeható eredményei lesznek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)

Horoszkóp