Napi horoszkóp, 2023. május 4.: a Kos napja az újdonságokról szól, az Ikrek második lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. május 3., 20:04

Szerző:

A csütörtöki napi horoszkópot találja alább – nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegy szülöttei számára a mai nap az újdonságoknak kedvez. Könnyebben tanul ma meg új dolgokat, könnyebben létesít új kapcsolatokat másokkal, akár vadidegenekkel is. Rengeteg energiát, inspirációt találhat a mai napban, ha minél több újdonságot próbál meg felfedezni.

Bika (04.20.–05.20.)

A tegnapi napból még cipel magában valamit, ami egyelőre nem került a helyére az ön lelkében. Próbáljon valami másra koncentrálni, valami egyébbel foglalkozni, és meglátja, eljön majd az idő, amikor visszatérhet ehhez a bizonyos dologhoz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A második lesz valamiben ezen a napon, és másodiknak lenni sokszor vegyes érzelmeket kelt az emberben. Ön szintén ezekből az érzelmekből él át valamennyit: ne dramatizálja túl őket, egyszerűen figyelje meg, milyen érzéseket kelt önben a tudat, hogy ezúttal ön a második! Rengeteget tanulhat az élményből önmagáról.

Rák (06.22.–07.22.)

A munkájában és a magánéletében egyaránt jó nap elé néz: a kollégáival remek időt tölthetnek együtt, így pedig a munkaidő is gyorsabban megy. A családja és a barátai pedig segítenek minden negatív érzéssel szemben, így még vidámabban zárhatja a napot.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagy változás előtt áll, ami az egész hangulatára hatással van. Érthető, hogy vannak félelmei, hiszen egy nagyobb változás mindig rizikóval is jár, de élvezze az új lehetőségeket és ne hagyja, hogy az egész napra rányomja a bélyeget az aggódás.

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érezheti, hogy képtelen megfelelni egy barátja, vagy közeli családtagja elvárásainak. A legjobb megoldás, ha megosztja a problémát az illetővel, így talán ő is magába nézhet és átgondolhatja, hogy miért érzi ön úgy, hogy ő semmilyen erőfeszítését nem értékeli.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Konfliktushelyzetbe kerülhet a munkahelyén, amely önre és a környezetére egyaránt hatással lehet. Fontos, hogy a csapatmunka csak akkor működhet jól, ha a felek nyíltan tudnak kommunikálni egymással, próbálja meg megbeszélni az illetővel a problémát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Túl sok impulzus érte az elmúlt időszakban, ezért érdemes lenne egy picit visszavenni és a pihenésre koncentrálni. A munkaideje után próbáljon ne görcsölni, inkább kapcsoljon ki akár a barátai társaságában, vagy otthon egyedül.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Folyamatosan visszaigazolásra vágyik a munkahelyén, és ezt most meg is kaphatja. A felettese és a munkatársai is értékelni fogják az erőfeszítéseit, a kemény munka pedig meg fogja hozni a gyümölcsét. Hamarosan kivételes szakmai sikerek érhetik a karrierjében. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy feltartóztathatatlan folyamat egy újabb lépése megy végbe ma: még egy adag fogkrém kinyomódik a tubusból, és azt soha többé nem lehet oda visszatenni. Egy teljesen hétköznapinak tűnő esemény ez, pedig egyedi és megismételhetetlen.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ma könnyed és nem kapaszkodik a gyökereivel. Akár egy kis szél hátára is fel tud ülni és máris valahol távol találja magát: élvezze az utat, élvezze a kilátást, de jegyezze meg, merre van hazafelé!

Halak (02.19.–03.20.)

Figyelje ma a 12-es számot, mert ez a szám valami fontosra figyelmezteti majd, egy pozitív dologgal kapcsolódik majd össze ezen a napon. A tizenkettő gyakran a teljességet, a beteljesülést jelzi, de könnyen előfordulhat, hogy az ön számára most valami más jelentést vesz majd fel.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Simona Pilolla)

Horoszkóp