Napi horoszkóp, 2023. június 23.: a Szűznek pozitív lesz a kisugárzása, a Halaknak figyelnie kell a kommunikációra

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. június 22., 20:05

Szerző:

A hét utolsó napi horoszkópjával jelentkezünk most, holnap ilyenkor a hétvégi horoszkópot olvashatja majd, vasárnapra pedig szokás szerint egy speciális összeállítással jelentkezünk majd. Várjuk vissza minden nap a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma egy fontos döntést kell meghoznia, ami nem feltétlenül fog könnyen menni! Álljon a sarkára és ne hagyja, hogy mások befolyásolják! Ez a hét meglehetősen lemerítette a Kos energiáit, szóval a péntek estét és a hétvégét próbálja meg feltöltődésre fordítani, legyen az aktív és/vagy passzív pihenés!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma úgy érzi, hogy a munkahelyén egy csomó minden nem úgy alakul, ahogy szeretné. Ha egy kicsit megpróbálja humorral kezelni a helyzetet, akkor a probléma megoldásához is közelebb fog kerülni. Továbbá ne feledje, hogy nem egyedül kell helytállnia! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napon elsősorban az érzelmi irányítják, ám ez nem feltétlenül jó. Fontos, hogy egy kicsit az eszével is gondolkodjon, mert egy olyan döntést hozhat meg, amit később megbán. Találja meg az aranyközéputat! Emellett foglalkozzon saját magával is, ne csak másokkal.

Rák (06.22.–07.22.)

A kíváncsisága egy különleges kalandba keverheti, ám közben egy konfliktushelyzettel is szembe kell néznie. Fontos, hogy próbáljon arra törekedni, hogy ne bántson meg másokat feleslegesen, inkább törekedjen arra, hogy békében tudják megoldani a problémákat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Szívügyek terén több problémába is ütközik: az egyik az, hogy nem meri bevallani még saját magának sem az érzéseit. Próbáljon meg egy kicsit megnyugodni és őszintének lenni, leginkább saját magával, mert ha magában tartja a dolgokat, az semmi jóra nem fog vezetni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Remek nap elé néz, és a jókedve másokra is hatással lesz. Ez a pozitív kisugárzás ma kifejezetten attraktívvá teszi a Szüzet. A munkahelyén és a magánéletben egyaránt megmutatkozhat ennek a hatása, élvezze ki a helyzetet, ma legyen a legvonzóbb, legigazibb önmaga!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy baráti összejövetel során egy olyan téma kerülhet szóba, ami egyvalakit vagy többeket kellemetlenül fog érinteni. Fontos, hogy segítséget nyújtson és támogassa a barátait, ne hagyja őket feszengeni! Könnyen lehet, hogy nem most van itt annak az ideje, hogy ezt a témát ebben a körben megtárgyalják.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az fenyeget, hogy pont abból a projektből nem lesz semmi, amibe a legtöbb időt és energiát fektette. Ne élje meg kudarcként, mert még így is lesz lehetősége bizonyítani a feletteseinek-ügyfeleinek, akik ezzel együtt is pontosan és tisztán látják az ön képességeit és szorgalmát.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Irreális elvárások és megváltoztathatatlan tények csapnak össze a Nyilas mai napjában. Lehet, hogy lesznek kínos beszélgetések és szintén kínos csendek a napban, de muszáj, hogy bizonyos elvárások közelítsenek a realitásokhoz. Tegye meg, amit meg kell, mondja ki, amit ki kell, és még ma túl lehet az egészen.

Bak (12.22.–01.19.)

Ma nincs sok kedve emberek közé menni, de sajnos nem úszhatja meg. Essen túl mielőbb a kötelezettségein! Ne halogassa azokat a teendőket, amelyeknek határidejük van. Ha pedig mindent belead, korábban végez és a nap egy rendkívül pozitív eseménnyel fog záródni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Általában nem szeret érzelmeket keverni az üzleti ügyekbe, de ma annyira elragadják az érzései, hogy egyszerűen nem tudja kizárni azokat. Nem is baj! Most jobb, ha a megérzéseire hallgat, mert hamarosan nagy sikerekben lesz része! 

Halak (02.19.–03.20.)

Nagyon vigyázzon, mit mond másokról! Ma nagyon gyorsan pletyka lehet egy ártatlan viccből is, amit aztán később nagyon nehéz, szinte lehetetlen lesz kimagyarázni, egy barátja pedig meg is haragudhat önre emiatt. Figyeljen egész nap a pontos, őszinte, nyílt és mindig kedves kommunikációra, akkor nem történhet baj!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)

Horoszkóp