Napi horoszkóp, 2023. június 2.: az Oroszlán támogatást kap, a Bak álmot lát majd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. június 1., 20:05

Szerző:

Már a végéhez is értünk ennek a rövid munkahétnek – nézzük a pénteki napi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy látszatmegoldás kap nagy szerepet a Kos mai napjában: egy olyan megoldás, ami csak tüneti kezelés, de a probléma okán nem változtat, azt nem szünteti meg. Ne gondolja rögtön, hogy mindenképpen negatív az ilyesmi, mert már az is nagy dolog tud lenni, hogy legalább a látszata megvan az előrehaladásnak, hogy a tünetek enyhülnek. Csak arról ne feledkezzen meg, hogy a probléma gyökeréig még nem jutott el.

Bika (04.20.–05.20.)

A munkahelyén ma egy nem várt sikerben lehet része, ám úgy érezheti, hogy ez még mindig nem elég, többre és többre vágyik, hogy úgy érezze, elégedett lehet a teljesítményével. Habár nagyon szép ez a küzdőszellem és elszántság, azért ne hajszolja magát túl, mert ez az egészségére is rámehet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Súrlódások merülhetnek fel a magánéletében, de a nyitott és őszinte kommunikáció segíthet a nézeteltérések elsimításában. Sok emberi kapcsolatával a probléma az, hogy nem töltenek együtt elég minőségi időt, próbáljon meg figyelni erre és meglátja, minden rendben lesz hamarosan!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma úgy érezheti, hiába dolgozott nagyon keményen, nem sikerült a várt eredményt elérnie. Fontos, hogy a siker érdekében a gondolkodásmódján is változtasson, és inkább vallja azt, hogy a pohár félig tele van, nem pedig üres. Ha krónikus fáradtsággal küzd, adjon egy kis esélyt a testének és az elméjének arra, hogy kipihenjék az elmúlt időszakot. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jól jön, hogy a munkahelyén vannak olyan kollégák, akik készek támogatni önt és csapatban jóval egyszerűbb megoldani a fennálló problémákat, mert egyébként ez a péntek igencsak stresszes nap lehetne. Törekedjen arra, hogy ne maradjon semmi függőben a hétvégére, aminek nem szabad függőben maradnia!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egyrészt el fog maradni valami a mai napból, amire pedig már jó ideje várt, másrészt viszont lesz egy igen pozitív élménye, méghozzá közösen egy önhöz közel álló személlyel. Egyébként egy átlagos hétköznapja lesz a Szűznek, néha még emlékeztetnie is kell majd magát, hogy péntek van, és holnap megint hétvége!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Két opció közül kell választania, de nem tudja, melyik lenne a helyes irány. A mai napot szentelje annak, hogy átgondolja, mi az, amit valójában szeretne, ha pedig tanácstalan, akkor kérjen segítséget egy olyan személytől, aki ismeri önt annyira, hogy a tanácsai a hasznára válhatnak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valaki megígért önnek valamit, de nem tartotta be, vagy legalábbis nem teljesen. Ez akár keserű szájízt is adhatna a napnak, de higgye el, az illető is rosszul érzi magát emiatt. Ha most nem csinál balhét, meg fogja találni az illető a módját annak, hogy jóvátegye a mulasztását. Azonban ha összeveszik az illetővel ma, az a kapcsolatukra roppant súlyos terhet róhat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy közeli családtagjával vagy barátjával kellemetlen vitába keveredhetnek a mai napon. Próbálja meg az összeütközést elkerülni vagy legalább tompítani azzal, hogy megpróbálja az indulatait kihagyni a kommunikációból: nem történik semmi, ha nem az öné lesz az utolsó szó.

Bak (12.22.–01.19.)

Figyelje majd a nap különleges eseményeit, az úgynevezett véletleneket, együttállásokat, mert miután este lefekszik aludni, ezek egy fontos álommá állnak majd össze önben. Ez az álom egy jelet tartalmaz majd, ami az ön jövőjét vetíti előre, ezért próbáljon meg emlékezni az álmára, esetleg akár írja is fel!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Remek hangulatban telhet a mai napja a munkahelyén, ez pedig a teljesítményére is jó hatással lesz. A felettesei szintén látni fogják, hogy milyen sokat fejlődött az elmúlt időszakban, ennek hatására pedig hamarosan komolyabb feladatokat is szánhatnak önnek.

Halak (02.19.–03.20.)

A naptára olyannyira tele van, hogy 5 szabad percet is nehéz lenne találnia jelenleg. Ha sikeres napot szeretne maga mögött tudni, akkor próbálja meg az idejét egy kicsit átvariálni, mert így csak a saját dolgát nehezíti meg. Egy késésnek teljesen szokatlan következményei lesznek az ön mai napjában.

(Kiemelt kép: Shutterstock/fotomarisha)

Horoszkóp