Napi horoszkóp, 2023. január 16.: az Ikrek választ kap, a Szűz jól jár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. január 15., 20:01

Szerző:

Íme az új hét első napi horoszkópja – olvassa el, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem lennénk a mai napon azok helyében, akik egy Kossal kerülnek szembe és megpróbálnak ellenkezni. Rengeteg energiával kezdi a hetet, és olyan üzemmódban menetel végig a napon, hogy megszerzi, amit akar, és nem sokáig törődik azokkal, akik megpróbálják az ön útját állni.

Bika (04.20.–05.20.)

Valahogy mintha sokkal lassabban megy ma minden a szokásosnál, de ha ez zavarja önt, nem sok mindent tehet. Mármint azon kívül, hogy megpróbál lelassulni, hogy az ön körül uralkodó tempót vegye fel – meglátja, így egyszerűbb lesz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Már el is felejtette, annak idején mennyire érdekelte valami, de a kérdésére sosem kapott választ, így a múlt homályába veszett az egész téma. Nos, a mai napon megérkezik a válasz a jobb későn, mint soha elv jegyében!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy férfialakot vetít előre a Rák csillagjegy szülöttei számára a horoszkóp erre a hétfőre. Ez a férfi teljesen le fogja nyűgözni önt, annyira briliáns az elméje, annyival magával ragadó dolgot csinál.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy apróság, amit valaki az ön környezetében csinál, roppantmód bosszantja önt. Nagyon valószínű, hogy az illető nem is tudja, hogy amit csinál, az másokat zavarhat, szóval vegye elő a türelmét, engedje el az indulatait, mert ma alkalma nyílik megkérni az illetőt, hogy hagyjon fel ezzel a valamivel a békesség érdekében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy szép nagy tortából az ön számára szinte csak morzsák maradnak. Ne keseredjen el, ne háborodjon fel, ugyanis hamar egyértelmű lesz: jobban járt, hogy ebből a tortából nem ette magát degeszre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy szólítja ma meg valaki, ahogy ritkán szokták önt megszólítani. Ez jó emlékeztető arra, mennyire sok szerepbe kerül ön egy-egy nap attól függően, hogy éppen kivel-kikkel találkozik. Mindenkinek valami mást jelent ön, és ez így van rendjén.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan dolgot tud meg a mai napon, amit a legszívesebben a háztetőkről kiabálna széjjel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Több dolog fog párhuzamosan haladni az ön életében a mai napon: érzelmi életében valami egészen más történik majd, mint amit a fizikai világban tennie kell, és mindezekkel párhuzamosan, gyakorlatilag tőlük függetlenül egy spirituális folyamat is lezajlik majd. Próbálja meg valamennyinek megadni a kellő figyelmet, még ha nem is lesz ez mindig egyszerű.

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz egy vonal, ami kettéosztja majd a mai napot: az egyik oldalra kerülnek azok a helyzetek, amikor ön van a középpontban, és a másikra azok, amikor valaki vagy valami más. Mindkét oldalon lesznek önnek nagyon tetsző és kevésbé élvezetes szituációk.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Két dolog kap nagy jelentőséget az ön hétfőjében: egy olyan dolog, ami jelen van, pedig nem kéne neki, és egy másik, aminek jelen kéne lennie, de nincs. Félig lesz tele a pohár: a két szituációból csak az egyik rendeződik majd el a nap végére.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap egy olyan platformot biztosít önnek, amihez nem gyakran van hozzáférése. Olyanokhoz szólhat és úgy, akikhez és ahogy nem szokott. Jó kaland lehet ebből, használja ki a lehetőséget!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maram)