Napi horoszkóp, 2023. február 10.: az Ikrek fejest ugrik egy kapcsolatba, a Bak csalódott lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. február 9., 20:00

Szerző:

Végre itt a péntek! Mutatjuk, mit ígér a napi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Szeretné elnyerni egy munkatársa bizalmát, de nem tudja, hogyan csinálja. Nos, a legegyszerűbb, amit tehet, hogy őszintén viszonyul az illetőhöz, valamint megmutatja, hogy ön is sebezhető. Önnek is meg kell nyílnia ahhoz, hogy mások a bizalmukba fogadják.

Bika (04.20.–05.20.)

Csúnyán felbosszantotta egy barátja, de ez tényleg azt jelenti, hogy örökre haragot kell tartani? Próbáljon meg egy kicsit lehiggadni, mert nem éri meg egy apróság miatt elveszíteni egy olyan személyt, aki mindig ön mellett állt. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Fejest készül ugrani egy kapcsolatba, amit hamar megbánhat. Lassan észreveszi, hogy az illető ragaszkodása inkább toxikus, mint romantikus. Még most szálljon ki, mert később nehezebb lehet a szakítás. Higgye el, hogy lesz olyan ember, aki megbecsüli majd!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma egy családtagjának hatalmas szüksége lesz a törődésére. Fontos, hogy ítélkezés helyett inkább csak legyen ott neki, mert sokszor a legtöbbet akkor segítünk, ha meghallgatjuk a másikat és nem alkotunk véleményt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rendkívül szerencsés lesz a mai napon, de ez nem azt jelenti, hogy meggondolatlan döntéseket kell hoznia, amelyeket később megbán. Próbálja meg tartani a mértéket, különösen ha a pénzügyekről van szó, mert még szüksége lehet arra a bizonyos tartalékra. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Változásokat szeretne elérni a munkahelyén, de erre szüksége lesz ahhoz is, hogy a kollégái is ön mellé álljanak. Kérdezzen körbe, mert könnyen elképzelhető, hogy a munkatársaknak is elegük van a jelenlegi körülményekből. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy meghitt és stabil kapcsolatra vágyik. Nos, a jó hír, hogy hamarosan egy kollégája személyében pontos ezt találhatja meg. Érthető, hogy fél az újtól, de ne féljen megnyílni, mert most tényleg könnyen lehet, hogy az igaz szerelem kopogtatott be önhöz. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A főnöke beszélni szeretne önnel, de nem kell rosszra gondolni! Mindenki látja a munkahelyén, hogy mennyire jó munkaerő, különösen az elmúlt hónapokban, ezért talán itt az ideje, hogy egy magasabb pozícióba kerüljön vagy fizetésemelést kapjon.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan feladatot kap, ami igazi szívügyévé válik. Fontos azonban, hogy másokat is beavasson a projektbe, mert akkor végezheti igazán jól a munkáját, ha több tervet és ötletet meghallgat. Meglátja, hogy hamar meglesz a kemény munka eredménye! 

Bak (12.22.–01.19.)

Csalódott lesz, mert egy terve nem úgy alakul, ahogyan azt ön akarta. Nos, ez az a szituáció lesz, amikor tényleg azt mondhatja majd, hogy minden okkal történik. Hamarosan rá fog jönni, hogy valami jobb és ígéretesebb dolog kerül az útjába.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja ma egy furcsa kéréssel áll ön elé, ami mindkettőjük életét alaposan felforgathatja. Fontos, hogy úgy hozza meg a döntését, hogy az ne csak a partnerének, de önnek is jó legyen, különben hamar megmutatkozhatnak a problémák a kapcsolatukban.

Halak (02.19.–03.20.)

Konfliktusba keveredhet a munkahelyén, de fontos átgondolni, hogy érdemes-e nagyot vitázni a hét utolsó napján. Inkább gondolja át ön is a hétvégén, hogy mi történt pontosan, majd a megoldást a következő hét elejére találja meg! 

(Kiemelt kép: Pexels - Moose Photos)

Horoszkóp