Napi horoszkóp, 2023. augusztus 23.: a Bika bekerül a kiválasztottak közé, a Szűzben megbíznak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. augusztus 22., 20:03

Szerző:

Ezzel a nappal megkezdődött a Szűz hava, és természetesen mára is van napi horoszkóp, olvassa el alább, hogy önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Nincsen tisztában az érzéseivel egy olyan személy iránt, akihez mindig vissza-visszatérnek a gondolatai. A legjobb lesz, ha egy ideig különvonul és elgondolkodik, hogy mit szeretne valójában. Érthető, hogy nem szeretné elveszíteni, de fel kell készülnie, hogy ez is benne van a pakliban. Legyen őszinte saját magával is!

Bika (04.20.–05.20.)

Lehet, hogy még nem fog rögtön tudomást szerezni róla, de a mai napon bekerül a neve a kiszemeltek közé. Még várni kell majd egy ideig, hogy végül önre esik-e majd a választás, de jó ha tudja, hogy jók az esélyei. Idővel minden világosabb lesz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy családi problémával kell szembenéznie, de ne aggódjon, mert ha nyíltan és kedvesen kommunikálnak egymással, akkor együtt mindent megoldhatnak. Egy rokonának komoly segítségre lehet szüksége: a  legfontosabb mindenesetre, hogy érzelmileg (is) támogassa ebben a nehéz időszakban.

Rák (06.22.–07.22.)

Bár éppen a legnagyobb kánikula tombol, de a Rákot ma először legyinti meg érezhetőbben az ősz szele. A lelke mélyén érzi majd annak a valóságát, hogy egy korszak hamarosan lezárul, a világ tovább fog lépni, akár kész van ön erre, akár nem – készüljön hát fel! Hamarosan változások érkeznek, ne tegyen úgy, mintha ez meglepetés lenne!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mint az aranyhalak az akváriumban, ön is többedmagával osztozik ezen a világon, amiben él. Ez a nap arra hívja az Oroszlánt, hogy felismerje, hogy éppen a végessége teszi otthonossá ezt a világot. Szeresse azt, ami az öné, szeresse azokat, akikkel közös otthonon osztozik!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nehezen indul a szerda reggel, kicsit mintha bal lábbal kelt volna. Próbáljon egy fokkal pozitívabban állni a dolgokhoz, mert rengeteg jó hír vár önre a nap folyamán, sőt többen is tanácsot fognak kérni öntől – ez annak a jele, hogy bíznak az ön tapasztalatában, szakértelmében és a tudásában. Ne hárítsa el ezeket a segítségkéréseket!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy hajóban eveznek – ön egy közösséghez tartozik, és ennek a közösségnek egy tagja követel magának extra figyelmet egy tettével vagy mondatával. Egy kicsit meginog emiatt ez a bizonyos hajó, de ne izguljon, nem fog felborulni, ha hamar megtalálják újra az egyensúlyt, még csak ki sem esik belőle semmi és senki!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Akadályba is ütközik a mai nap során a családjával kapcsolatban. Nem jutnak dűlőre egy fontos kérdésben és ez vitát szülhet. Próbálja meg minél higgadtabban kezelni a helyzetet, és nem túlságosan dühösen reagálni egy-egy csúnya kommentre a rokonaitól!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy csendes visszavonulás napja ez a Nyilas számára. Fel kell ismernie, mi vagy ki az, aminek-akinek most már a háttérben a helye. Vigyázzon! Ez nem búcsú, csak egy szerep módosulása.

Bak (12.22.–01.19.)

Nincsen jó hatással önre az egyik kollégája és ez a többieknek is szemet szúr. A pletykálkodást és a szórakozást hagyják a munka utánra, mert a főnökének sem fog tetszeni, ha ez a munka rovására megy. Adjon bele többet és mutassa meg, hogy mit tud valójában! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ön talán úgy gondolta, hogy erre a bizonyos dologra sosem lesz többet képes, de a mai nap bebizonyítja: idősödés ide vagy oda, ez a bizonyos képessége akkor is visszatért. Vagy lehet, hogy mindig is itt volt, csak valamiért túlságosan hosszú ideig nem használta? Végülis nem feltétlenül a biciklizés az egyetlen képesség, amit nem lehet elfelejteni...

Halak (02.19.–03.20.)

A felettesével egy fontos kérdésben nem értenek egyet. Bár önnek van igaza, erről meg is kell tudnia a győzni a főnökét, és ehhez észérvek (is) kellenek. Csillapodjon le kicsit, és fusson neki újra! Meg fog lepődni, milyen sokat számít, mikor és miképpen adja elő a mondanivalóját. 

(Kiemelt kép: Pexels/Matheus Bertelli)