Napi horoszkóp, 2022. szeptember 8.: az Ikreknek a szívére kell hallgatnia, a Skorpió kimerült

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 7., 20:00

Szerző:

Íme, a csütörtöki napi horoszkóp! Mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek. 

Kos (03.21 - 04.19)

Álmodozó kedvében van és lehet, hogy ez a nap lesz az, amikor valami fenomenális tervet fog kitalálni, amiből akár egy karriert is építhet idővel. Mondja el az ötletét olyanoknak, akik tudnának segíteni és támogatást nyújtani. Talán hamarosan be is indulhat az a bizonyos biznisz! 

Bika (04.20 - 05.20)

A Bika körül ma kisüt a nap és olyan élményben lesz része, ami az egész hetét feldobhatja! Ma mindent elérhet, amit csak akar, ezért a munkahelyén is tegye oda magát és jó ötleteivel kápráztassa el a kollégáit és a feletteseit is. Mondja el a terveit! 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma jobban teszi, ha a szívére hallgat és nem az eszére, mert a megérzései fogják odavezetni, ahova kell. Hamarosan azt is látni fogja, hogy kikben bízhat meg igazán és kik azok, akik kiakarják használni önt. Legyen résen, mert csúnyán megsérülhet! 

Rák (06.22 - 07.22)

Úgy érzi, hogy a családjában nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt ön szeretné. A kommunikáció hiánya miatt sokszor elbeszélnek egymás mellett. Próbáljon meg ön segíteni a helyzeten és felnyitni a többiek szemét azzal kapcsolatban, hogy ez így nem mehet tovább. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Boldog és nyugodt napra számíthat, a jó hírek miatt pedig egész nap mosolyogni fog. A vidámsága ragadni fog másokra is. Ha ennyire jól érzi magát, mozduljon ki este, mert nem várt fordulatokkal záródhat  a nap és akár még új barátságokat is köthet. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Nem halogathat tovább egy döntést, de egyszerűen fogalma sincs, hogy merre húz a szíve. Nos, a legjobb ha egy kicsit elvonul és bezárkózik, majd jól átgondolja, hogy mi az, amit igazán akar. Gondoljon arra, hogy mások is szeretnének már válaszokat kapni. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

El van havazva és ki sem látszik a munkából. A fáradtság miatt a párját is elhanyagolhatja, akinek azonban érzelmi támogatásra lenne szüksége. Próbálja megtalálni az aranyközéputat a munka és a magánélet között, mert ebből még problémái lehetnek a későbbiekben.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Az egészségére is rámehet a kimerültség. Egyre jobban úgy érzi, hogy a határait feszegeti és ha nem vesz vissza a tempóból komoly gondok lesznek. Ideje a sarkára állni és ne hagyja, hogy mások elhalmozzák munkával és fölöslegesen stresszeljék. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy érzi elveszti az irányítást a dolgok fölött, de szerencsére egy barátja vagy ismerőse a mai napon felbukkan és segít önnek eligazodni. Rá fog jönni, hogy a helyzet nem is olyan súlyos, mint gondolta és szép lassan minden a helyére fog kerülni. 

Bak (12.22 - 01.19)

A párjával ma közelebb kerülnek egymáshoz és egy bizonyos dolog még inkább összekovácsolja önöket. Mindketten úgy fogják érezni, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból és olyan támogatást nyújtanak egymásnak, amit korábban még senki mellett sem éreztek. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy remek lehetőséget kaphat ma, de a figyelmetlensége az elfoglaltsága miatt könnyen lecsúszhat róla. Legyen résen és néha tegye le a telefont, hogy lássa maga előtt az élet lehetőségeit. Kicsit kapcsoljon ki és megfogja látni az eredményét! 

Halak (02.19 - 03.20)

A munkahelyén ma a főnöke beszélni akarhat önnel, de ne aggódjon ez nem jelent rosszat! Valószínűleg arról lesz szó, hogy elégedett a munkájával és ez hamarosan akár előléptetéssel is járhat. Maradjon vidám és mosolygós, így tutira befutó lesz!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre nem várt lehetőségek várnak a munkahelyükön

3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

3 csillagjegy, akik hamarosan egy fantasztikus lehetőséget kapnak a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp