Napi horoszkóp, 2022. szeptember 20.: a Szűz egy kisebbfajta csodával szembesül, a Halak áttörést él át

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 19., 20:02

Szerző:

Készüljön erre a keddre is a napi horoszkóppal, alább mutatjuk az előrejelzést! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ott találja az önnek szóló üzenetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Lesznek pillanatok, amikor valamiért egészen magasról szemléli majd az életet ezen a napon. Ellát egészen a végtelenig ilyenkor, és meghatározó élmény, amikor egy ilyenkor mégis jelent tud lenni a pillanatban ahelyett, hogy engedne a végtelen csábításának.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a elérkezhet arra a pontra, hogy megkérdőjelezi saját magát – lehet, hogy szép lassan kicsit beleőrült a hosszú ideje zajló cirkuszba? Nos, nem ez a helyzet, ne hagyja eluralkodni önmagán a negatív gondolatokat, ahogy jöttek, olyan hamar el is fognak menni! Legyen meg önben az egészséges kétely és önkritika, és ez maradjon is egyensúlyban a szintén egészséges önbizalommal. Ez a mérleg esetleg most kicsit megzizzen, de ne essen kétségbe, hamarosan minden újra rendeződni fog!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap egyik meghatározó figurája az Ikrek csillagjegyben születettek számára egy barát lesz. Merthogy a barátok mindig barátok maradnak, jóban is, rosszban is, és az olyan, néha szürkének tűnő hétköznapokon is, mint ez a kedd. De pont a jóbarát az, aki megmutatja önnek, hogy ez a nap sem szürke, és akinek ön szintén megmutathatja ugyanezt.

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz valami a napban, ami igencsak kizökkenti önt a szokásos kerékvágásból. Ne essen pánikba, szenteljen annyi időt a dolognak, amennyit lehet, illetve amennyit érdemel, de ne gondolja, hogy ez bármire kifogás, vagy hogy a dolog örökké tart majd. A show-nak mennie kell tovább, minden rövid úton visszaáll a saját helyére, folytatódik a műsor!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Megtapasztalja a mai napon, hogy milyen az, amikor partnerével vagy egy csoport tagjaival ugyanaz a vízió hajtja önöket előre: egy dologért egyesülnek, ugyanazért a célért dolgoznak, küzdenek. Vajon tényleg a cél elérése itt a lényeg, vagy inkább a közösség, az együttlét?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egyfajta varázslattal, egy kisebbfajta csodával szembesül majd ezen az átlagosnak tűnő, őszies kedden. Vajon máskor is történik ön körül ilyenfajta mágia, csak akkor nem veszi észre?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Érdemes megfigyelnie, hogy különböző alkalmakkor eltérő módon reagál arra, ha nyomás alatt van. A stresszes körülmények van, hogy kifejezetten hátráltatják önt, máskor viszont éppen ez sarkallja arra, hogy mindent beleadjon. Erre a keddre szerencsére az utóbbi lesz jellemző.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem lesz erőssége a türelem ezen a napon: ön mindent akar és azonnal akarja azt a mindent. Használja ki ezt az energiát, hiszen ez egy remek út a nagyobb teljesítmény felé! Csak ne feledje, hogy ez a lendület nem feltétlenül fog örökké tartani, illetve addig sem, amíg meglesz az a minden. De ettől még természetesen jól teszi, ha fejest ugrik a mai napba és csinálja a dolgokat tiszta erőből!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kétféleképpen viszonyulhat ahhoz az intenzív szabadságvágyhoz, ami ezen a napon az egyik domináns érzés lesz önben. Egyrészt fantáziálhat azon, hogy milyen jó lenne kitörni a hétköznapokból valami drámai fordulattal – vagy erőt meríthet ebből az érzésből, hogy néhány apró, de fontos lépést még ma megtegyen, hogy megszabaduljon azoktól a terhektől, amik visszatartják.

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg különböző szerepet kell eljátszania nap, mint nap, ma azonban könnyebben megtalálja önmagát ezekben a szerepekben, mint máskor. Lehet ön kolléga, kliens, szülő, gyerek, vásárló, rokon, társ, vetélytárs, rajongó – a mai napon bármivé át tud lényegülni, és mégis önmaga marad. Figyelje meg, mennyi különböző szerep jut önnek ezalatt az egyetlen nap alatt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nehéz az élet, ez a nap azonban kedvez annak, hogy a nehézségekben is meglássa a szépséget és a humort. Ha ennek észben tartásával odafigyel arra, hogy ne merüljön el a panaszkodásban és a mártírszerepben, egy különösen szép napot szerezhet magának és szeretteinek mára.

Halak (02.19.–03.20.)

Nem tűnik egy különösebben figyelemre méltó napnak ez a kedd az ön életében, de valamiben mégis áttörést jelez önnek mára a horoszkóp. Valami végérvényesen megváltozik, és bár lehet, hogy ennek jelentőségét azon nyomban nem könnyű felfogni, később több információ birtokában tekint majd vissza erre a napra.

(Kiemelt kép: Shutterstock/All Kind of People)

Horoszkóp