Napi horoszkóp, 2022. szeptember 1.: a Kos jó híreket kap, a Rák fontos döntés előtt áll

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a horoszkópjuk szerint. 

2022. augusztus 31., 20:00

Szerző:

Itt a szeptember! Természetesen a hónap első napján sem marad el a napi horoszkóp. Most eláruljuk, mit üzennek a csillagok. 

Kos (03.21 - 04.19)

Jó napja és csodás híreket kaphat. Vigyázzon azonban arra, hogy mit mond, mert ha nem is bántó szándékkal fordul valaki felé, de mégis elérheti, hogy csúnyán megharagudjon magára. A partnerével azonban egymásra találnak és még közelebb kerülnek egymáshoz. 

Bika (04.20 - 05.20)

Ma mindenkit lefog nyűgözni a munkahelyén és talán új kapcsolatokra is szert tehet! Egy olyan programban is részt vehet, ami még inkább segít abban, hogy szakmailag a toppon legyen, de vigyázzon, hogy a stressz és a fáradtság miatt ne veszítse el a türelmét, különben igen fagyos lesz a hangulat a kollégáival a nap végére.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nagyon aktív napra számíthat és a mozgás fontos szerepet fog játszani! Nincs is jobb, mint fitten kezdeni az új hónapot. A mai nap remek lesz arra is, hogy felkeresse a régi barátait a családjára is szánjon egy kis időt. Érthető, hogy a munka miatt elfoglalt, de a szerettei számítanak önre.

Rák (06.22 - 07.22)

A partnere ma nagyon romantikus hangulatban van, de ön a szerelmi ügyek helyett inkább a munkára akar fókuszálni, ugyanis egy nagyon fontos döntést kell meghoznia. Nos, tényleg nincs jobb tanács annál, hogy a szívére hallgasson és azt az utat válassza, amire tényleg vágyik. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Több dolog miatt is aggódik és nem tudja elengedni magát. Szerencsére a partnere és a barátai látják, hogy nincs a toppon, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy egy kicsit lazítson. Hagyja nekik, hogy elkényeztessék, mert higgye el nagyon hálás lesz nekik a támogatásért! 

Szűz (08.23 - 09.22)

Annyira pozitív lesz ma, hogy csak a jó dolgokat fogja bevonzani. Vigyázzon azonban, mert közben van valaki az életében, akinek a szándékai nem teljesen őszinték ön felé és talán titkon az a célja, hogy ön vitába keveredjen a partnerével és a barátaival... 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Fontos, hogy elengedje mások véleményét és inkább csak saját magával törődjön. Fizikálisan kezd teljesen kimerülni, de lassan a lelki egészségére s ki fognak hatni a nehézségek. Töltse az idejét olyan emberek társaságában, akik felemelik és nem lehúzni akarják. Álljon ki saját magáért. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Egy olyan lehetőséget fog kapni, amit először el sem akar hinni, hogy igaz lehet. Jobb, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy bizony nem csak álmodik. Ne féljen tenni azért, hogy az öné legyen és elérje a kitűzött céljait. A környezete is úgy gondolja, hogy megérdemli a sikert és a karrierje szárnyalni fog, ha így folytatja. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

A mai nap tökéletes lesz arra, hogy a partnerével megbeszéljék az elmúlt napok problémáit. Szerencsére ma már mindketten higgadtan fogják kezelni a helyzetet és kitudja lehet, hogy olyan jól alakul a békülés, hogy a kapcsolatuk akár egy újabb szintet is léphet. 

Bak (12.22 - 01.19)

Új hónap, új nap: remek alkalom arra, hogy bizonyos dolgokat megváltoztasson az életében. Mostanában rengeteget panaszkodott a munkájával és a magánéletével kapcsolatban is. Nos, ha tudja a megoldásokat, hogy mivel lehetne jobb a helyzete, ma tegyen is érte. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Végre ma egy olyan sikerélményben lesz része, ami nem csak napját, de az egész hónapját feldobja majd! A kollégái is önhöz fognak tanácsért fordulni, mert tényleg úgy gondolják, hogy amit csinál az fantasztikus. Az estét töltse pihenéssel és akár egy kis ünneplés is belefér a családja és a közeli barátok társaságában. 

Halak (02.19 - 03.20)

A munkában sűrű napja lesz, de inkább attól fog tartani, ami otthon vár önre. Egy olyan családtagja vagy barátja látogathatja meg, akivel régóta nem beszéltek, de van néhány dolog, amin túl kell esniük. Érthető, hogy fél, de ön is tudta, hogy egyszer fel fog bukkanni az illető azért, hogy tisztázzanak mindent. 

Még több horoszkóp

Havi horoszkóp, 2022. szeptember: a Mérleg szerelmes lesz, a Nyilas álmai valóra válnak

3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akinek anyagi szempontból remek szeptembere lesz

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp