Napi horoszkóp, 2022. október 5.: a Bika párkapcsolati gondokkal küzd, a Skorpiónak segítségre van szüksége

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. október 4., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Megmutatjuk, hogy mit üzennek a csillagok szerdára.

Kos (03.21.–04.19.)

Ma nincs olyan nehézség vagy váratlan fordulat, ami tönkreteszi a jó kedvét! A vidámsága ragályos lesz, ugyanis a környezetének is tetszeni fog, hogy mennyire pozitívan áll mindenhez, ez pedig arra fogja ösztönözni őket, hogy ők is hasonlóan fogják fel az életet. Tartsa meg ezt az optimizmusát!

Bika (04.20.–05.20.)

A párja egy olyan kérdést tett fel önnek, amire nem igazán tudja, hogy mit válaszoljon, mert úgy érzi, hogy a téma túl kényes, és akár a kapcsolatukat is veszélybe sodorhatja. A legjobb megoldás azonban még mindig az egyenesség és az őszinteség, higgye el, hogy a kedvese is értékelni fogja.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Dühös a felettesére, mert úgy érzi, hogy egyáltalán nem értékeli a munkáját. Az a helyzet, hogy ez nem így van, csupán arról lehet szó, hogy jelenleg a főnökének sem fenékig tejfel az élete. Legyen egy kicsit megértőbb, és ne csüggedjen annyit, ha nem kapja meg a várt dicsérő szavakat.

Rák (06.22.–07.22.)

Ma egy olyan személytől fog tanulni, aki még sokáig nagy hatással lesz az életre, de ez nem azt jelenti, hogy egy mély barátság fog kialakulni, inkább azt, hogy azért hozta össze önöket a sors, hogy egymást segítsék a fejlődésben. Hamarosan csodálatos dolgok jönnek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bocsánatot szeretne kérni egy kollégájától vagy barátjától, de nem tudja, hogyan kezdjen bele. A legokosabb dolog, amit tehet, ha őszintén elé áll és elmondja, hogy sajnálja a történteket, ne aggódjon, mert meg fogják érteni, hogy a szándékai nem voltak gonoszak. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Szeretné előrelépést a munkahelyén, de úgy érzi, hogy folyamatosan egy helyben toporog. Ideje elgondolkoznia, hogy van-e a jelenlegi állásában ön számára fejlődési lehetőség, mert ha nincs, érdemes az állásajánlatokat böngésznie, ugyanis lehet, hogy talál valamit, ami felkelti az érdeklődését.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A családjában rengeteg dráma, és ezt most már nem tudja higgadtan kezelni. Jobb azonban, ha nem kezd el vitatkozni ön is, mert tényleg kitörhet a káosz, inkább vonuljon félre és várja meg, amikor a vihar elcsendesedik. A legfontosabb, hogy ne stresszelje túl magát. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Segítségre van szüksége a munkahelyén, de túl makacs ahhoz, hogy ezt jelezze. Ideje belátnia, hogy nem szégyen, ha valahol elakadunk, és a kollégái, valamint a felettesei is értékelni fogják, ha mer szólni az ügyben. Ebből még jól is kijöhet, csak találja meg a megfelelő embert.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A barátai folyamatosan nyaggatják, hogy nem beszél őszintén az érzéseiről, és túlságosan magába zárkózik. Ha úgy érzi, hogy jelenleg nekik nem kész megnyílni, biztosan van valaki az életében, akiben megbízik és úgy érzi, hogy tudna segíteni a nehéz időszakokban. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy igazán izgalmas projektet kap a munkahelyén, de az tény, hogy minden szabadidejére is szükség lesz, hogy időben befejezze. Érthető, hogy a legjobban akar teljesíteni és bizonyítani, de ne feledkezzen meg az alvás, az evés és a megfelelő folyadékbevitel fontosságáról sem.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kényelmetlen szituációba keveredhet, amin csak tovább fog rontani, ha elkezdenek pletykálni. Ha teheti inkább ne gondoljon arra, amit hallott és semmiképp se kezdje el terjeszteni még annak se, akinek igazán megbízik, mert visszaüthet, és még ön jöhet ki rosszként a dologból.

Halak (02.19.–03.20.)

Szerencsésnek fogja ma érezni magát, mert a munkahelyén és a magánéletében is minden a helyére kerül. Az biztos, hogy a párjával nagyon közel kerülnek egymáshoz, és végre képesek mindketten kifejezni, hogy mit is jelentenek a másiknak. Ha úgy érzi ki kell kapcsolnia, találjanak egy olyan közös programot, ami mindkettőjük estéjét bearanyozza.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp