Napi horoszkóp, 2022. november 10.: a Mérleg elgondolkodtató dolgot tapasztal, a Vízöntő segítséget kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. november 9., 20:04

Szerző:

Ha kíváncsi a friss napi horoszkópjára, jó helyen jár! Alább a csütörtöki előrejelzést találja, olvassa el az erre a napra szóló üzenetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy rivalizálás nyomja rá a bélyegét az ön napjára. Miért olyan fontos az, hogy mi a helyzet azzal a másikkal? Ha erre a kérdésre megtalálja a valódi választ, rögtön sokkal könnyebb lesz elengedni ezt az egész versengősdit.

Bika (04.20.–05.20.)

Befelé fordulós, néha talán kicsit melankolikus nap lesz az ön számára ez a csütörtök. De figyeljen csak a belső térre, fedezze fel, milyen szépséges virágok bimbóznak ott bent! Beszéljen hozzájuk, figyelje meg, gondozza őket – erre tökéletesen alkalmas a mai nap!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hallgasson ma a szívével, mert olyasvalakitől kap üzenetet, akitől nem is számít rá! Ez az illető látott valamit, és szeretné, ha ön továbbadná a mondandóját.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezt a napot a kapcsolatai határozzák meg: fontos dolog történik önnel és egy jóbarátjával, valamint megtudja, hogy valaki sokkal pozitívabban gondol önre, mint azt eddig sejteni lehetett.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan nap lesz ez a mai, amikor egyik szemével rózsaszínben látja a világot, a másikkal szürkében, egyik szeme sír, a másik nevet. Sok minden lesz ebben a csütörtökben, önön múlik, hogy mihez hogyan áll hozzá, hová helyezi a hangsúlyokat.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy önhöz közel álló személlyel közösen kerül különleges helyzetbe. Kettejük számára egészen különbözően végződik ez az epizód, és utólag az lesz az érzése, hogy igen, azért mégiscsak ön jött ki jobban a dologból.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem könnyű önt meggyőzni egy bizonyos ügyben, de ma valaki egy olyasmit mutat önnek, ami arra készteti, hogy nagyon is elgondolkodjon, hogy be kéne adnia a derekát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hirtelen úgy tűnik, hogy közelebb van a jövő év, mint gondolta volna. A napjában nagy szerepet kap egy 2023-ra várható esemény, ami talán már nincs is olyan elérhetetlen távolságban. Sőt, annyira nincs, hogy már most kihatással van az ön életére.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy régi barátjával zökkenőhöz ér a kapcsolatuk. Különösen őszinte és megértő kommunikációra lesz szükségük ahhoz, hogy úgy tudják folytatni, ahogy eddig – de az is benne van a pakliban, hogy ha ezt meg tudják beszélni, még szorosabb lesz a viszonyuk a jövőben.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy háromszereplős szituációban találja magát, amikor egy újonnan érkezett csatlakozik önhöz és még valakihez. Váratlan események sülhetnek ki ebből a felállásból.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki jót tesz önnel vagy segít önnek, de lehet, hogy hamarosan kiderül, hogy az illető nem 100%-ig puszta önzetlenségből tette, amit tett. Vajon ez levon az értékből annak, amiben az ön segítségére volt? Döntsön ön!

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyén egy kellemes vagy esetleg egyenesen mulatságos esemény várja. Ennek az eseménynek köze lesz egy olyan személynek, aki kifejezetten szimpatikus önnek, illetve barátságos önnel – és ön szintén jófejnek találja az illetőt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp