Napi horoszkóp, 2022. március 29.: sikereket, szenvedélyt ígér ez a nap a csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. március 29., 00:02

Szerző:

Íme a keddi napi horoszkóp, keresse ki alább a csillagjegyét, ha kíváncsi, hogy mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon történik valami, aminek nyomán felkavarodnak az érzelmei. Itt az ideje, hogy számot vessen a világgal és önmagával: pontosan hogyan érez? Nem könnyíti meg a munkát ez a lelkiállapot, és jobb, ha tartózkodik ma például a hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásoktól, de higgye el, megéri átélni és megemészteni ezeket az érzéseket!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy fontos kapcsolatát egy kis feszültség színezi az utóbbi időben. Ma remek alkalom nyílik arra, hogy átbeszéljék a dolgot kettesben, de vigyázzon, ne a másikon próbálja a feszültségét levezetni, még akkor sem, ha úgy érzi, valamennyire ő is hibás abban, hogy a dolgok így alakultak.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számára a mai nap inkább a munkának kedvez, mint az érzelmeknek. De ezzel nincsen semmi probléma, a kötelezettségekkel is haladni kell, fókuszáljon arra, ami jól megy, amihez energiát talál önmagában!

Rák (06.22.–07.22.)

Alkalma nyílik majd ma elcsendesedni, befelé figyelni egy időre, miután egy váratlan esemény saját érzései, érzelmei felé fordítja a figyelmét. Ha szokott meditálni vagy imádkozni, ez egy remek alkalom az elmélyülésre – ha pedig nem szokott, esetleg itt az idő, hogy egyszer kipróbálja, mi történik, ha csak ül a csöndben és megfigyeli, éppen mi zajlik a lelkében.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az elengedésnek kedvez a mai nap az oroszlánok számára: végre túl fog tudni lépni valamin, ami régóta bántja vagy zavarja. Búcsúzzon el azoktól a negatív érzésektől, amikre a jövőben már úgysem lesz szüksége, és lépjen tovább a holnapba nélkülük!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van egy bizonyos téma, amivel kapcsolatban ön az utóbbi időben úgy érzi, minden alkalommal egy szilárd falba ütközik. Nos, a mai napon észreveszi az első repedéseket ezen a falon. Lehet, hogy egyszer majd az egész építmény le fog dőlni?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyre inkább úgy érzi, hogy nem jut elég ideje önmagára. Ha tud, szakítson végre időt rá, foglalkozzon végre saját kedvteléseivel, saját egészségével, saját jóllétével! Még ha fáradtnak is érzi magát, egy kis mozgásból-sportból rengeteg energiát meríthet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A romantika és a pozitív energiák napja ez a skorpiók számára. Ha városban is él, még itt is fel fog önnek tűnni a természet szépsége, amiből rengeteg erőt meríthet. Remek alkalom nyílik arra, hogy ezt a hirtelen jött optimizmust szerettével is megossza: higgye el, szüksége van rá.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tanácsot kérnek ma öntől, és ön meg is mondja a véleményét a dologról, de vigyázzon, ne mondjon többet annál, mint amit kértek, mert konfliktust szülhet! Jó érzés ugyan, ha elismerik, hogy az ember jobban tud valamit, azonban önmagában az, hogy igaza van, még nem jogosítja fel mindenre.

Bak (12.22.–01.19.)

Ami a szívén, az a száján a baknak, mennyire igaz ez különösen a mai napra! Vigyázzon azonban, mert jobb okosan megválogatni néha, hogy mikor mit mond az ember.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kedves meglepetés éri önt a magánéletben, és ez a dolog kétszeresen is pozitív. Egyrészt értékeli magát a meglepetést, másrészt hálával telik el a szíve az önt körülvevő személyekért. Köszönje meg nekik, hogy vannak, sőt, ha úgy érzi, ne csak nekik, hanem az univerzumnak is!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy ön számára fontos dolog annyira jól alakul ma, hogy felmerül önben a kérdés, hogy nem túl jó-e ez ahhoz, hogy igaz legyen. Nos, bár sosem szabad az embernek túlságosan elbíznia magát, ez most legyen alkalom arra, hogy valami pozitív dolognak őszintén örüljön. Legyen jelen a pillanatban, ne azon aggodalmaskodjon, hogy mi derülhet még ki a jövőben!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiket nem várt szerencse ér ezen a héten

3 csillagjegy, akiket jó hír vár ezen a héten

3 csillagjegy, akinek az érzelmi életében hatalmas fordulatot hoz ez a tavasz

(Kiemelt kép: Shutterstock/Conrado)

Horoszkóp