Napi horoszkóp, 2022. március 23.: drámai fordulatok, váratlan bevételek, jó hírek várják a csillagjegyeket

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. március 23., 00:03

Szerző:

Elkészült az ön napi horoszkópja erre a szerdára, mutatjuk, mit üzen mára az asztrológia az egyes csillagjegyek szülötteinek!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy eltűnt személy vagy dolog váratlanul megkerül. Erre lehet, hogy az ön reakciója megkönnyebbülés lesz, lehet, hogy inkább csalódottság, az is lehet, hogy a kettő keveréke. De legalább most már biztos lehet abban, hogy mi történt!

Bika (04.20.–05.20.)

Gondjai támadnak ma egy rosszul megfogalmazott, de igen fontos hivatalos vagy személyes szöveggel. Ha nem teljesen biztos a jelentésében, kérjen inkább segítséget, mert ha ezt félreérti, abból baj lehet. Mielőtt válaszol vagy döntést hoz, mindenképpen győződjön meg arról, hogy a szövegnek tényleg az-e az üzenete vagy jelentése, amit ön elsőre gondolt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hall egy újdonságról a médiában, ami igencsak felkelti az érdeklődését. Ne legyen rest, elégítse ki a kíváncsiságát, nézzen utána a dolognak! Megéri beleásnia magát a témába, mert a jövőben igen fontossá válhat a kérdés az ön életében.

Rák (06.22.–07.22.)

Ön általában büszke arra, hogy gyakorlatias dolgokban otthon van és két lábbal áll a földön. Ma azonban történik valami, ami a spiritualitás felé tereli a gondolatait. Ne álljon ellent az invitálásnak, fedezze fel személyiségének azt az oldalát is, ami a fizikailag nem tapintható dolgokkal vágyik kapcsolódni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Váratlan bevétel kerül ma kilátásba az oroszlánok számára. Egyelőre még nem lehet biztos benne, hogy az összeg végül tényleg az ön zsebébe (bankszámlájára) vándorol-e, úgyhogy ne igyon előre a medve bőrére!

Szűz (08.23.–09.22.)

Távozik valaki egy közösségből, amelynek ön is tagja: legyen az munkahely, baráti kör vagy egyéb, rendszeresen összegyűlő csoport. Az illető távozása miatt természetes, hogy ön is kombinálni kezd az okokat keresve, de ne feledje: bizonyos dolgok egy életre titokban maradnak, és néha nem tehetünk mást, mint hogy ezt elfogadjuk.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A múltbéli trauma ma sem hagyja magát feledésbe merülni. Nem mindig alkalmas erre az idő és/vagy a szituáció, de ha már előjöttek az emlékek, maradjon velük egy rövid időre, próbálja őket megérteni, feldolgozni, aztán pedig elengedni őket. Figyelje meg, milyen érzések bukkantak fel önben ezúttal!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ön megfigyelőképességére és éleslátására lesz ma szükség egy probléma megoldásához. De ne feledje, attól még, hogy ön tudja, mi a válasz, nem feltétlenül csak ez az egy válasz lehetséges!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Arra lesz figyelmes, hogy egy önhöz igen közel álló ember lelkét valami nyomja. Hozza az illető tudomására, hogy ha szeretne beszélni róla, ön meg fogja hallgatni, de amennyiben nincs még készen az illető a beszélgetésre, ne erőltesse a dolgot, ne vallassa őt!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy régi szokása, hogy bizonyos helyzetben mindig ugyanúgy viselkedik. Ha nem is teljesen önszántából, ma végre kilép a komfortzónájából, mert ezúttal kicsit máshogy alakulnak a dolgok és ön is önkéntelenül máshogy reagál.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A közösségi médiában lát-olvas valamit, ami arra sarkalja, hogy kapcsolatba lépjen a posztolóval, vagy ön is kitegyen valamit ebben a témában. Okosan használja azonban ezt a kommunikációs csatornát, ne hagyja, hogy a nézetkülönbségekből durva vita alakuljon ki!

Halak (02.19.–03.20.)

Jó hírt kap ma, de a sok-sok nyomasztó tudósítás és aggasztó pletyka között könnyen elvész manapság az ilyen kincs. Ön is lehet, hogy nem is realizálja azonnal, hogy a rengeteg negatívum között volt egy jó hír is, ezért érdemes este még egyszer visszatekintenie a napjára, és végiggondolni, mi minden történt ezen a bizonyos márciusi szerdán.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér március utolsó napjaiban

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut március második felében

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: SAKKMESTERKE / SCIENCE PHOTO LIBRA / AAT / Science Photo Library via AFP)

Horoszkóp