Napi horoszkóp, 2022. június 28.: a Bikák számára a gyógyulás, a Skorpiók számára egy nagy felismerés napja ez a kedd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. június 28., 00:02

Szerző:

Ha kíváncsi, mit üzen önnek az asztrológia, keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit ír önnek erre a keddre a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a nap a Kosokból kihozza az érzelmeket. Valószínűleg szenzitívebb lesz a szokásosnál, úgyhogy figyeljen önmagára, ne legyenek túlzottak a reakciói, ha nem olyan helyen van, ahol megengedhető az érzelmek kimutatása.

Bika (04.20.–05.20.)

Gyógyító energiákat kapnak ma a Bikák, amikkel saját magukat gyógyíthatják elsősorban, de jelenlétük másra is gyógyító hatással lehet. Hallgasson az önben lakozó empátiára, és ha van valami nehéz, de régóta megbeszélendő téma egy önhöz közel álló emberrel, vegye azt elő ma!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Tele lesz ma energiával, és ezt talán még önnél is jobban érzik az ön körül állók. Többen is küzdenek az ön figyelméért, de válogassa meg, hogy kire mennyi energiát fordít, mert az ereje azért ma sem végtelen!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma egy lépéssel közelebb kerül egy céljának megvalósításához karrierjének pályáján haladva. A malmok néha nagyon lassan őrölnek, úgyhogy türelemre van szüksége, de ha hisz önmagában, a sikerhez szükséges legfontosabb dolog már meg is van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán csillagjegy szülötteinek szerencsét és szerelmet-szeretet hoz ez a nap. Pont jókor, mert éppen olyan hangulatban van, aminek köszönhetően igazán tudja értékelni a szerencséjét és azt, hogy vannak ön körül emberek, akiket szerethet. Örüljön: van oka rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Túlságosan sokat vesz ki önből az utóbbi időben, ha nagy tömegekben van, ezért ha nincs kedve ilyen rendezvényekre menni, ne hagyja magát rábeszélni a dologra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon a megoldás kulcsa a munkában van. Fókuszáljon a teendőire, és ez pozitív kihatással lesz az élet többi területére is! A jól végzett munkából erőt, energiát és önbizalmat tud meríteni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az újhold egy igen spirituális éjszakát ígér ma éjszakára a Skorpióknak. Ha nem is tud sokáig fennmaradni, figyelje a jeleket, amiket az univerzum ad önnek most, újholdkor, próbáljon rákapcsolódni az univerzum hullámhosszára az éjszaka beálló csöndben! Lehet, hogy nagy felismerést hoz önnek ez az éjjel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan most a csillagok állása, hogy kifejezetten természetesen jön önnek, hogy önmaga legyen egész nap, az élet minden szituációjában. Nagy ajándék a sorstól, amikor megtapasztalhatjuk, hogy azért szeretnek bennünket, amilyenek valójában vagyunk, szóval zárja a szívébe ezeket a pillanatokat, és higgyen önmagában ugyanúgy, ahogy az önt szeretők hisznek önben!

Bak (12.22.–01.19.)

Emberi kapcsolataiban van egy-két rendszeresen visszatérő motívum, amik nem kifejezetten pozitívak. Jó hír azonban, hogy az egyik ilyennel ma végképp leszámol, és a viszonya ezzel az illetővel új alapokra kerül.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem volt kifejezetten a topon az utóbbi időben, de most végre megfordul a tendencia. Figyelje önmagát és az univerzumot, mert ezekre hallgatva, megértve ezek üzeneteit könnyebben tudja egyensúlyba hozni fizikai és szellemi jóllétét!

Halak (02.19.–03.20.)

Vannak olyan napok, amikor annyira, de annyira jólesik otthon lenni. Ez a kedd egy ilyen nap a Halak csillagjegyben születettek számára. Élvezze az otthon nyugalmát, töltődjön fel, legyen együtt szeretteivel ezen a napon!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelemben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Halay Alex)

Horoszkóp