Napi horoszkóp, 2022. július 21.: a Rák élete megváltozik, a Skorpióból kibukik a kreativitás

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. július 20., 20:45

Szerző:

Olvassa el a friss napi horoszkópot csütörtökre! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Véleményt vagy tanácsot kér majd ma öntől valaki. Nem lesz könnyű diplomatikusnak maradni, de elengedhetetlen, hogy megtalálja az arany középutat a durva őszinteség és az álkedves hízelgés között. Mondja el, amit gondol: őszintén, de megértően!

Bika (04.20.–05.20.)

Legszívesebben elszaladna ma a feladatok és a felelősség elől, mert bizonyos pillanatokban úgy tűnhet, hogy ez így együtt már túl sok. A mennyiséget azonban csak azzal csökkentheti, ha halogatás helyett elvégez valamennyit: meglátja, van önben annyi energia, hogy csütörtök-pénteken odategye magát, és aztán jöhet majd a kikapcsolódás.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy üzenetet, mondatot, képet, vagy akár egy álmot – valamit túlságosan szó szerint próbál értelmezni. Nem feltétlenül lehet mindig mindent valami konkrét dolognak megfeleltetni, ezúttal előfordulhat, hogy ahol értelmet vagy megoldást keres, ott igazából nincs semmi, ami előrevihetné önt.

Rák (06.22.–07.22.)

Ma megváltozik önben valami, mint amikor csatornát vált a tévében: mások lesznek az érzések, más lesz a hangulat, mások lesznek a képek. Próbáljon minél jobban odafigyelni erre az új csatornára! Mi zajlik most önben?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Tombol a nyár, de mégis lesznek negatív gondolatai a mai napon. Állítsa le magát azonnal, ha azon kapja magát, hogy agyonanalizálta saját helyzetét, tulajdonságait vagy tetteit. Legyen tárgyilagos önmagával szemben (is), de ne legyen túlságosan kritikus! Ha már maga sem tudja eldönteni, hányadán áll, beszélje meg a dolgot egy baráttal vagy családtaggal!

Szűz (08.23.–09.22.)

Talán a hőség, talán valami más (is), de nem érzi magát igazán topon. Nehezebb koncentrálni mostanában, de ha akarja, le tudja rázni magáról ezt az érzést egy kis befelé figyeléssel, amit kombinálhat mozgással-sporttal vagy akár tánccal! Egyre figyeljen: ne végezzen a szabadban a melegben túlságosan erőteljes mozgást!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma meg fogja tapasztalni, micsoda változtatóerő van önben. Nem mindig könnyű jól kezelni az ilyesmit, szóval figyelje meg magát, tanuljon valamit önmagáról! Milyen érzései vannak azzal kapcsolatban, hogy az ön döntései másokra is kihatnak?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Alig várja, hogy vége legyen a munkanapnak és az ezt következő időkben kiélhesse magát, a hobbijának, kreativitásának szenteljen időt. De előbb a mai nap alkalmat kínál arra, hogy a kettőt ötvözze: ki mondta, hogy ugyanennek az inspirációnak nincs meg a helye az ön munkájában is?!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy önhöz igen közel álló ember (vagy az önhöz legközelebb álló ember) ma egy olyan dolgot fog megtudni önről, amit eddig nem tudott. Talán fenyegetően hangzik ez, de ön tudja a legjobban, hogy nincs mit rejtegetnie az illető elől.

Bak (12.22.–01.19.)

Járjon ma nyitott szemmel és vigyázzon, milyen döntéseket hoz, mert valaki megpróbálhatja önt átverni! Ez nem azt jelenti, hogy gyanakvónak kell lennie, egyszerűen csak találja meg az arany középutat a gyanakvás és a hiszékenység között!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan konfliktushelyzetben találja ma magát, amit szeretne azonnal feloldani, de sajnos a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. Nem lehet, hogy ezúttal jobb hagyni mindent úgy, ahogy van, nem bolygatni a dolgokat, hanem majd visszatérni erre az ügyre később, egy alkalmasabb időpontban?

Halak (02.19.–03.20.)

Kizökkentik önt ma a szokásos rutinjából, sőt, lehet, hogy éppen ön lesz az, aki tesz majd valamit, aminek következtében ez a nap máshogy alakul, mint a normális hétköznapok. Ne hagyja, hogy irritálják az ilyen zökkenők, az ember egy elképesztően alkalmazkodóképes lény, használja ki képességeit, élvezze a lehetőséget, hogy másképp is lehet!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még júliusban a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást hoznak a most következő napok: egészséghoroszkóp!

3 csillagjegy, akiknek különleges szerencsében lesz részük a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp