Napi horoszkóp, 2022. július 18: az Ikrek bármit megtesznek a sikerért, az Oroszlán életét egy bizonyos személy forgathatja fel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. július 18., 00:05

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Hétfő reggel nagy rohanásban van, hogy időben odaérjen a munkahelyére, de ne aggódjon nem lesz az egész nap ennyire kaotikus. Igazándiból minden feladatával időben fog végezni, így este még arra is lesz ideje, hogy a barátaival megigyon egy italt vagy elfogyasszon egy finom vacsorát. 

Bika (04.20.–05.20.)

Sokáig noszogatja a családja valamivel, amit nagyon nem akart megtenni, de most mégis úgy döntött, hogy egyszer élünk akkor miért ne? Rá fog jönni, hogy talán nem is olyan rossz az a bizonyos dolog és a szerettei nem akarnak rosszat önnek. Legyen egy kicsit nyitottabb a világra!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A siker érdekében most bármeddig képes elmenni, de ez a hozzáállás nem biztos, hogy tetszeni fog a legközelebbi kollégáinak. Próbáljon meg úgy érvényesülni és sikeres lenni, hogy közben nem nyomja el azokat, akik nem csak munkatársként, de barátként is számítanak önre. 

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon kap hideget és meleget is a munkahelyén és otthon egyaránt. A gond csak az, hogy a kritikát nem tűri túl jól, de a bókoknak annál inkább örül. Nos, be kell látnia, hogy ez ilyen és ne vegyen sértésnek minden megjegyzést, mert akkor nagyon nehéz nap elé néz. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régi barátja bukkanhat fel az életében, aki fenekestül felforgat mindent, de nem biztos, hogy rossz értelemben. Ha úgy érzi, hogy az illetőt szeretné továbbra is maga mellett tudni akkor ne féljen beszélni az érzéseiről és nyíljon meg bátran. Továbbá hagyja, hogy a másik fél is őszintén kommunikálhasson ön felé. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A rendmániája a káoszt látva az őrületbe kergetheti. Ne essen kétségbe! Alakítson ki egy rendszert, ami segít önnek abban, hogy mindent a helyére tegyen, mert érthető, hogy nem bírja a rendetlenséget és azokat sem, akik a kupit maguk mögött hagyják, de idegeskedés helyett inkább a megoldást keresse. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Több dolog is böki a csőrét a párjával kapcsolatban, de nem mer szólni, mert kerülni akarja a konfliktust. Hát, így biztosan nem oldhatják meg a problémákat szóval a legjobb lesz, ha brutálisan őszintén kimondja, amit gondol. Kitudja, talán a párja még értékelni is fogja az őszinteségét. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hét első napján máris kreatív kedvében van. Akármilyen hobbiban is éli ki a művészi hajlamait egy pillanatra elgondolkozik, hogy talán professzionálisan is űzhetné. Nem gondolja rosszul! Ha valami érdekli akkor fejlessze magát tovább, mert akár egy hivatás is lehet idővel belőle. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szerencsésen indul a hétfő önnek: a munkahelyén értékelni fogják az erőfeszítéseit és talán a fizetésemelés is szóba kerül. Ne féljen többet kérni, ha úgy érzi, hogy belead annyit mindennap, hogy ezt pénzben is értékeljék, mert valószínűleg a főnökei is hasonlóan fognak gondolkodni. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan titkot tudhat meg, amin egész nap kattogni fog az agya. A kezdeti sokk után inkább gondolja át, hogy mit kellene kezdeni ezzel az információval, de az is lehet, hogy a legjobb, ha elfelejti a dolgot és úgy csinál, mintha mi sem történt volna...

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Anyagi szempontból rendkívül szerencsés nap elé néz: jelentős bevételre tehet szert egy munka miatt, de a csillagok állása szerint akár egy lottószelvényt is vásárolhatna, mert tényleg minden esély megvan rá, hogy brutális bevételre tegyen szert valamilyen úton-módon.

Halak (02.19.–03.20.)

Hétfő van és nyár közepe, teljesen érthető, hogy inkább hűsölne a Balaton parton a munka helyett, de sajnos azt is el kell végezni. Adjon bele mindent, mert annál előbb elszabadulhat és a délután/este még mindig ott van, hogy remek programokon vegyen részt a barátaival. Ne aggódjon, hamarosan eljön a jól megérdemelt szabadság is! 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan dőlni fog a pénz

3 csillagjegy, akik egy mesés utazásra számíthatnak még júliusban

3 csillagjegy, akiknek komoly döntést kell meghozniuk a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock)