Napi horoszkóp, 2022. július 12.: a Bikának az egészségére kell figyelnie, a Halak túlvállalhatja magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. július 12., 00:05

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A kreativitása a csúcson lesz ma, jobbnál jobb ötletei, tervei lesznek, amelyek rövid és hosszútávon is a hasznára fognak válni. Érdemes lenne valamilyen új hobbiba is belevágnia, amiben mégjobban kiélheti művészi hajlamait és akár idővel még remek pénzkereseti lehetőség is lehet. 

Bika (04.20.–05.20.)

Mostanában elhanyagolta az egészségét, amit kezd a szervezete is jelezni. Figyeljen oda az étkezésre és a mozgásra, de kezdje már ma, ne halogassa! Sokkal jobban fogja érezni magát. Ha pedig úgy érzi, hogy komolyabb dologról van szó akkor feltétlenül keressen fel egy szakembert!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagyon vigyázzon, mit mond másokról! Ma nagyon gyorsan pletyka lehet egy ártatlan viccből is, amit aztán később nagyon nehéz, szinte lehetetlen lesz kimagyarázni, valamint egy olyan jó barátját bánthatja meg, aki mindig segítőszándékkal fordul ön felé, ezért még nagyobb fájdalmat okozhat neki. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy üzleti ügyében az érzelmek is nagy szerepet kaphatnak és nem tud csak az eszére hallgatni. Most nem is kell! Hallgasson inkább a megérzésire, mert a helyes útra fogják önt terelni. Bízzon egy kicsit jobban önmagában és a saját döntéseiben, ne hagyja, hogy mások befolyásolják. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kezdje el böngészni az utazási oldalakat, last minute utakat, ugyanis egy olyan ajánlattal fog szembe jönni önnel, amire egyszerűen nem tud majd nemet mondani. Ha az hátráltatja, hogy jelenleg nincs kivel utaznia akkor gondolkozzon el azon, mennyi mindent megtapasztalhat ha életében először egyedül vág neki az útnak. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nos, fenekestül felfordul ma a szerelmi élete! Egy exe bukkan fel a semmiből, és olyan érzéseket hoz elő, amiket már nagyon rég nem érzett. Elsőre talán ijesztő, de megéri adni neki egy esélyt, ha úgy érzi, hogy az illető szándékai valósak ön felé. Ha azonban rossz a megérzése vele kapcsolatban akkor érdemes elgondolkodni.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Óriási változások várhatnak ma önre! Elsősorban a munkahelyén jelenthetnek be újításokat, de az is lehet, hogy költözésről vagy párkapcsolati fordulópontról van szó. Egy biztos, ha eleinte fél is, idővel rájön, hogy ez a változás mindenképpen pozitív és rengeteg örömben lesz része.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bármilyen programra, eseményre invitálják ma nem mondhat nemet. Mostanában az összes bulit, vacsorát, baráti beszélgetést lemondta, és inkább egyedül volt, de itt az ideje végre előbújnia a csigaházából és élvezni a nyarat. Ha kicsit kimozdul akár új barátságok is születhetnek!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma különösen jó a hangulata, vidám, energikus és könnyed, ami jó hatással van a munkájára és a környezetére is! Ma tényleg minden összejön neki, amibe csak belekezd. A felettesei és a kollégái is látni fogják, hogy milyen remek passzban van. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma kifejezetten ingerlékeny és lobbanékony, a közvetlen környezet pedig nem tudja ezt mire vélni. Ha fáradt vagy esetleg valami bántja a lelkét inkább kicsit vonuljon félre, de ne olyan embereken vezesse le a feszültséget, akiknek semmi köze az ön rossz kedvéhez. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma több olyan helyzetbe is keveredhet, amikor át kell vennie az irányítást, valamint példát kell mutatnia másoknak. Szerencsére ez nem esik nehezére, sőt lubickol is a vezetői szerepben, ráadásul szeret is másoknak segíteni. Ez a fajta talpraesettség akár a karrierjét is pozitív irányba tereli hamarosan.

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érezheti, hogy kicsit túlvállalta magát és képtelen mindent határidőre megcsinálni. A legfontosabb, hogy higgadt tudjon maradni és próbálja meg rendszerezni a dolgait, valamint ha valami nagyon nem fér bele az idejébe akkor ne féljen haladékot kérni, meg fogják érteni mások is. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikhez még a héten beköszönt a szerelem

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus hírekkel indul a következő hét

3 csillagjegy, akiknek változások jönnek el magánéletükben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp