Napi horoszkóp, 2022. augusztus 22.: a Kosnak váratlan dolog jön szembe, a Nyilas a spiritualitás felé fordul

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 21., 20:01

Szerző:

Íme a hét első napi horoszkópja, alább találja az asztrológia hétfői előrejelzését! Várjuk önt vissza a 168.hu-ra a hét valamennyi napján, mert friss hírek mellé ebben a rovatban mindig talál hétvégi horoszkópot és egyéb asztrológiai összeállításokat!

Kos (03.21.–04.19.)

Kicsit mintha automata pilóta vinné önt végig ezen a napon, önnek szinte elegendő nézni kifelé az ablakon. Egészen addig, amíg valami teljesen váratlan dolog nem jön szembe, ráadásul meglepően közel. Talán érdemes visszavennie az irányítást?

Bika (04.20.–05.20.)

Rengeteg energiát fektet abba, hogy álmait-vágyait megvalósítsa, de a mai napon rádöbben, hogy a módszerei nem minden esetben célravezetőek. Ha szomjas, ne cukrozott üdítőt igyon, hanem tiszta vizet! Meglátja: az egyszerűbb megoldások gyakran hatékonyabbak.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Büszke arra, milyen jól fel van vértezve egy csomó veszély és kockázat ellen, és jól is teszi, hogy nem könnyelmű. Ezen a napon lehetősége lesz rádöbbenni arra, hogy nem minden valós veszély, amire fel van készülve. Hallja meg az univerzum üzenetét: nem érdemes görcsölnie, ezt a dolgot nyugodtan elengedheti.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák csillagjegy szülöttei számára remekül alakul a hét első napja: amit erre a napra terveznek, azt nagyjából-egészéből prímán és könnyen el is tudják végezni. De aminek igazán örülni fog, az egy bónusz meglepetés, ami még ehhez adódik hozzá, és amivel az univerzum emlékezteti önt: igenis szerencsés csillagzat alatt született.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Azzal szembesül, hogy ami kívülről működőképesnek tűnik, az igazából semmilyen eredményt nem produkál, csak a működés látszatát kelti. A puding próbája az evés: ez nap legyen a sok elfogyasztott pudingé, mert lesz néhány meglepetés!

Szűz (08.23.–09.22.)

A 12-es lesz a szerencseszáma a Szűz csillagjegy szülötteinek ezen a napon. Figyelje, hogy hol bukkan majd fel ez a szám, mert különösen fontos alkalmat jelez majd!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne utólag bosszankodjon, hogy nem vette észre a jeleket: a mai napon valaki meglenget az ön orra előtt egy jókora vörös zászlót. Ami ennyire közel van, azt néha nehezebb észrevenni, ezért jó, hogy elolvasta a horoszkópot: járjon ma nyitott szemmel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy emlékezetes beszélgetés vagy telefonbeszélgetés lesz a nap egyik legkülönlegesebb élménye a Skorpiók számára. De egyebekben ne egy különleges, hanem egy békés, átlagos, töltekezésre alkalmas napra számítson most, egy olyanban, amelynek a szépsége az egyszerűségében rejlik.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bár általában két lábbal áll a földön, a mai nap valamiért minduntalan a spiritualitás felé fordítja az ön tekintetét. Persze az élet nem állhat meg ma sem, és ma valamivel nehezebb is lesz így végeznie a napi teendőket, de aztán szakítson egy kis időt befelé fordulásra, elmélyülésre, mert nem véletlenül hívja önt ma erre az univerzum!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma némi meglepetéssel tapasztalja, hogy amint megfordul a széljárás, van, aki rögtön meg is fordul és a másik oldalát mutatja. Nem könnyű ezzel szembesülni, de vigyázzon, ne ítélkezzen. Nem biztos, hogy az ügy valamennyi körülményét ismeri.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Három részre fog oszlani ez a nap a Vízöntő csillagjegyben születettek számára. Az első rész, a nap erős kezdése lesz a legrövidebb, amit egy hosszú, nyugodt periódus követ majd, aztán az esti órákban kissé kaotikus módon követik majd egymást egymástól merőben különböző események és érzelmek.

Halak (02.19.–03.20.)

Cirkuszi hasonlattal élve: több tányért próbál egyszerre a levegőben pörgetve tartani. Nem egyszerű mutatvány ez, és amit ön ma tapasztal, az a legjobb artistával is megesik néha-néha… igen, óhatatlan, hogy egy-egy tányér néha le ne pottyanjon. A fő kérdés ilyenkor, hogy hogyan éli meg a dolgot, és mit mutat a közönség számára.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik a horoszkóp szerint hamarosan pénzhez jutnak

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

Karrierhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy változásra számítson a munkahelyén

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)

Horoszkóp