Napi horoszkóp, 2022. április 15.: van, aki romantikus, más izgalmas napra számítson pénteken

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. április 15., 00:05

Szerző:

Elkezdődött a húsvéti hosszú hétvége a nagypéntekkel, és ma is jelentkezünk napi horoszkóppal. Várjuk vissza holnap is és a hosszú hétvégén minden nap a 168.hu-n további erőjelzésekkel a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap meglehetősen vegyes lesz a kosok számára: hideg is, meleg is jön majd. Emlékeztesse magát: az ön igazi értéke nem mások kritikáján, és nem is mások dicséretén múlik, hiszen a tettek azok, amik számítanak. Bízzon az önhöz igazán közel állók szeretetében és megértésében, illetve elsősorban saját magában!

Bika (04.20.–05.20.)

A bikák azok, akik különösen izgalmas-fordulatos napra számíthatnak ma. Ahogy egymást követik a különböző helyzetek-események, előfordulhat, hogy vét valami hibát, vagy olyasmit tesz, amiről utólag eszébe jut, hogy máshogy jobb lett volna. Ne hibáztassa magát ezekért a kisebb melléfogásokért, mindenkivel előfordul – de tanuljon belőlük, hiszen arra vannak!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma valamivel nehezebben áll ellent a közösségi média csábításának. De ahogy pörgeti a posztokat, ne feledje egyrészt, hogy semmi értelme a mások által önmagukról kialakított többé-kevésbé igaz képhez mérnie magát, másrészt pedig az is jusson eszébe, hogy főleg a hosszú hétvége során jobb, ha minél több időt offline tölt. Ha nincs kedve senkivel együtt lenni, az sem baj, olvasson, sportoljon, hallgasson zenét, táncoljon is akár!

Rák (06.22.–07.22.)

De jó lenne legalább ma több helyen lenni egyszerre! Úgy érzi, a legszívesebben szétszakadna, de vigyázzon, a több lehetőség között ne forgácsolódjon fel, ne kössön értelmetlen kompromisszumokat! Úgy válasszon, hogy ami mellett dönt, abban jelen van és részt vesz benne teljes valójával – ami emellett nem fér bele, arra jut majd idő máskor.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma lesz alkalma egy olyan emberrel tölteni az időt, akiről úgy érzi, hogy tényleg látja, tényleg hallja, tényleg megérti önt. Figyelje meg önmagában, hogy milyen hullámokat kelt ez az érzés! Kik azok, akik ugyanilyen partnert, társat látnak önben?

Szűz (08.23.–09.22.)

Alkalma nyílik ma egy igazán transzcendentális élményt megélni. Csak önön múlik, hogy figyel-e ezekre a jelekre, hogy veszi-e azokat a hullámokat, amelyeken folyamatosan érkezik az univerzum üzenete ön felé. Ha túl sok a zaj ön körül, találja meg ezen a napon azt a csendet, amiből kihallatszanak az igazán fontos hangok! Ez az ön napja az elmélyülésre, próbálja meg, sikerülni fog!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bár elkezdődött a hosszú hétvége, azért maradt még egy-két feladat, elintézendő, elvégzendő dolog. Talán a legjobban teszi, most rögtön túlteszi magát ezekből azokon, amiken most lehet, hogy a hétvége hátralevő részére felszabaduljon. Amikor ugyanis nem szólítja már önt sem a kötelesség, sem a rokoni illendőség, akkor különösen romantikus, meghitt órák várhatnak önre ezen a pénteken.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy önhöz közel álló személy olyan magatartást tanúsít ma, amit ön nem tud mire vélni. Vigyázzon, ne ítélkezzen elsőre és ne is kombináljon, mert valami más van a dolog mögött, mint amire ön először gondol. Ha nem tudja elengedni a dolgot, esetleg beszéljen róla az illetővel, de maradjon mindenképpen a kedves és érdeklődő hangnemnél!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Feszültség is lesz ebben a napban a nyilasok számára, de szórakozás, kikapcsolódás és öröm is. Talán furák az ilyen hullámvasútszerű napok, de érdemes megfigyelnie önmagát: milyen gyorsan tud alkalmazkodni a hangulat megváltozásához? Egyáltalán: ön alkalmazkodik vagy ön változtatja meg a hangulatot?

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, nem figyelnek önre, de nem találja az alkalmat, hogy mikor hozzon szóba egy bizonyos ügyet. Nos, a mai napnál jobb lehetősége úgysem lesz, szóval hozakodjon elő bátran azzal, ami a szívét nyomja, mondja el annak, akinek ön szerint hallania kell!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy egy nehéz periódus, végéhez ért végre. Talán a krízis szó sem lenne túlzás a múlt leírásához, de itt az ideje, hogy továbblépjen: ne a múltba tekintsen, ne is előre, a jövőbe, hanem legyen itt, most, a jelenben, azokkal az emberekkel, akiket az univerzum ön mellé rendelt erre a hosszú hétvégére! Az ilyen nyugodt pillanatokban tudja elültetni önmagában a belső békének a magvait, és ez a belső béke az, ami aztán segíteni tud majd a következő krízis átvészeléséhez.

Halak (02.19.–03.20.)

Vannak olyan, rendszeresen ismétlődő tevékenységek, amiknek rendszerességéből az ember erőt tud meríteni. De más rutinszerű dolgok pedig éppen azért üresednek ki, mert rutinná váltak. Ön ma is végigcsinál valamit, ami pont egy ilyen többé-kevésbé értelmét vesztett rutincselekvés. Vegye észre, melyik része ez az ön napjának, és gondolkozzon el rajta: nem lenne érdemes megújítani, felfrissíteni ezt a dolgot valahogyan?

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp: 2022. április

3 csillagjegy, akik számára meglepetést tartogat a hosszú hétvége

3 csillagjegy, akikre hamarosan rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/bbernard)

Horoszkóp