Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a Nyilas hava holnaptól csupa örömet és áldást hoz

A horoszkóp azt jelzi, hogy az év utolsó hónapja ennek a 3 csillagjegynek rendkívül sok örömet és áldást hoz majd.

2023. november 21., 11:36

Szerző:

A horoszkóp szempontjából fontos határvonalhoz érkeztünk: holnap lépünk át a Skorpió havából a Nyilas havába. Jó alkalom ez megnézni a most következő egy hónap előrejelzését, amiből alább a 3 csillagjegyet érdemes kiemelni, mert ők egy örömmel és áldással teli időszak elején állnak.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy rendkívül pozitív eseményt jelez előre a horoszkóp a Rák számára: a nagy öröm jóval karácsony előtt várható, a Nyilas havának derekán. Így duplán szép lesz az ünnep, mert ennek a nagy áldásnak a fénye már előre beragyogja majd a karácsonyi időszakot, felnyitja az ön szemét a kisebb örömökre is, amik felett máskor talán átsiklana.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ünnepi készülődés sokak számára stresszel szokott járni, de a Skorpió ehelyett a negatív érzés helyett pozitív izgatottságot él majd át rengetegszer. Egy olyan időszak lesz ez, amikor mindennek meg fogja tudni látni a pozitív oldalát, bármihez nyúl, az örömforrássá tud válni. Ez a képessége azt is magával hozza, hogy amit szíve mélyéről kér az élettől, azt most meg fogja kapni, be fogja tudni vonzani.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egyensúly, béke, gyógyulás és öngyógyítás ideje a most kezdődő hónap a Vízöntő számára. A karácsonyig hátralevő hetek egyszerre, vagyis inkább felváltva lesznek nagyon extrovertált és introvertált pillanatok az ön életében. A befelé fordulás, elmélyülés idejét a többiekkel való együttlét, a közösség megélése váltja majd, és ennek a dualitásnak az egyensúlya lesz az, ami igazán táplálja, gyógyítja majd a Vízöntő testét és lelkét egyaránt. Annyira nincs is már sok idő hátra karácsonyig, de meglátja, az ünnepekre egy új ember lesz önből!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)