Horoszkóp: a következő 3 csillagjegy a jövő héten mindenben szerencsés lesz

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei lesznek azok, akiket szinte üldözni fog a szerencse a jövő héten.

2023. október 7., 20:07

Szerző:

Azt szokták mondani, a szerencse vagy a játékban, vagy a szerelemben találja meg az ember, de a jövő heti horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei nemcsak ebben a két dologban lesznek mázlisták, hanem szinte mindenben egyszerre!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy hatalmas mázlival indul majd a jövő hét szerencsesorozata. Vagy talán ez a rendkívüli és rendkívül pozitív véletlen csak segít később észrevenni a kisebb szerencséket is, de a lényeg, hogy a szó pozitív értelmében véve felejthetetlenül jó és rendkívül szerencsés hete lesz a Ráknak.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egyszerűen a kegyeibe fogadta önt most a sors! Ez persze nem azt jelenti, hogy semmit sem kell tennie és a szájába repül a sült galamb, ez egy olyasmit jelent, amiről a szíve mélyén ön is jól tudja, hogy sokkal jobb: ha odateszi magát, ha belefekteti az energiáit, akkor az univerzum azokat megsokszorozza. Lesznek akadályok a jövő héten is, de most könnyebb lesz rajtuk átlendülni, hiszen a körülmények mindig az ön segítségére sietnek majd – nem akkor, amikor ön szeretné, hanem akkor, amikor igazán szüksége lesz rá. Merjen és nyerni fog!

Bak (12.22 - 01.19)

Mintha egy hatodik érzék vezérelné mostantól a Bakot, lehet szerencsének is nevezni, mindenesetre mindig pont jókor lesz jó helyen, pont az odaillő dolog jut majd eszébe, azt mondja majd, aminek a kimondására szükség lesz, és vállalkozásait a szerencse kíséri. Egyre vigyázzon: ne bízza el magát, ne kísértse a sorsot, ne hagyatkozzon csak arra, hogy a véletlen majd úgyis kimenti önt valahogy: Fortuna istennő nem szereti, ha kényszerhelyzetbe hozzák.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)