Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy áldásban részesül a hétvégén

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára örömöt és áldást hoz ez a szomorkásnak tűnő hétvége.

2023. november 3., 12:14

Szerző:

Kívül borongós-esős lesz ez a hétvége, de a horoszkóp mégis derűt, fényt és melegséget ígér a következő 3 csillagjegy számára, akik hatalmas áldásban részesülnek ezekben a napokban.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos saját bőrén tapasztalja most meg, hogy mennyire számítanak az életben a pozitív energiák. Érezni fogja, hogy egy konkrét személy jóindulata, szeretete az, ami nem közvetlenül, hanem valamilyen titokzatos-indirekt módon fényt és erőt hoz az ön lelkébe. Olyan gazdagság ez, ami csak gyarapodik, ha megosztják – táplálja tehát a saját lelkében is ezt az érzést mások iránt, és ön is áldást fog tudni hozni a szerettei életébe!

Rák (06.22.–07.22.)

Nem volt mentes a szíve a kétségtől és az aggodalomtól az utóbbi időben, de a hétvége egy nagy áldást hoz majd egy igen fontos megerősítés formájában. Hallja meg az üzenetet: igen, jó az, amit csinál, jó az irány, amerre menni próbál, jól teszi, hogy hisz és bízik! Meglátja, ezzel a megerősítéssel sokkal könnyebb lesz minden ezentúl.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy transzcendens pillanat átélésére hívja önt ez a hétvége. Ha nyitva tartja a szívét és hajlandó lenézni a dolgok mélyére, egy csodának lehet majd a tanúja. Egy olyan dolognak, ami ugyan nem titkos, de megmagyarázhatatlan, elmondani nem lehet, csak átélni. Hát ez az áldás adatik most meg önnek, ezt élheti most át – feltéve persze, ha ön is szeretné, ha ki tudja zárni abban a kritikus pillanatban a világ zaját, és a felszín csillogásán keresztül tud a mélybe figyelni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)