Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek fantasztikus jó hírrel indul majd a jövő hét

Három csillagjegy számára azt jelzi előre a horoszkóp, hogy a jövő hét elején egy jó hír várja majd őket.

2024. január 13., 20:07

Szerző:

Jó hírrel kezdődik majd a jövő hét a horoszkóp szerint – azoknak mindenképpen, akik a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtek. Mutatjuk a részleteket.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek egy olyan jó hírnek örülhetnek majd a jövő hét első napjaiban, minden valószínűség szerint már hétfőn, ami egy hozzájuk közel álló személlyel, családtaggal vagy baráttal kapcsolatos. Ha úgy érzi, hogy annyira nagy az öröm a hír hallatán, ezt az eseményt akár meg is lehet majd ünnepelni egy spontán összejövetellel vagy esti koccintással.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas duplán kap jó hírt majd a jövő hét elején. Egyrészt valami rendkívül pozitív történésről értesül majd, ami sok mindent megváltoztat a jövőre nézve. Ezzel nagyjából egyidőben kap majd egy rossz hírt is – erről azonban valamivel később kiderül majd, hogy nem igaz, félreértés vagy tévedés volt.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy csodálatos sikerről értesül majd a Halak a hét elején: ennél jobban nem is indulhatna az új munkahét! Az értesülés ugyanis a munkájával, állásával, karrierjével lesz kapcsolatos. Ha véletlenül az lenne az ösztönös reakciója, hogy egy kicsit szerényebben állítsa be a hírt a többieknek, nehogy nagyképűnek nézzék: erre semmi szükség, örüljön nyugodtan és őszintén az örömteli hírnek, legyen az siker vagy elismerés!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mix and Match Studio)