Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek teljesül egy vágya a hosszú hétvégén

A következő 3 csillagjegy a horoszkóp szerint megkapja a hétvégén, amire vágyik!

2023. október 20., 13:48

Szerző:

Valószínűleg azzal mindannyiunk vágya válik valóra, hogy most egy háromnapos hétvége kezdődik, de a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy a következő 3 csillagjegy szülöttei még egy kívánságuk beteljesülésére számíthatnak. Olvasson csak tovább!

Bika (04.20.–05.20.)

A szíve mélyén valahol visszavágyik a múltba, egy bizonyos időszakba, egy bizonyos személyhez vagy korábbi önmagához. Ezen a hosszú hétvégén lesz majd egy olyan élménye, ami sokkal valóságosabban repíti önt vissza ebbe a múltbéli periódusba, mint egy sima nosztalgikus gondolat. Az ősz egy ilyen visszatekintős, emlékezős időszak, ennek most van itt az ideje – de azért ne veszítse el teljesen a kapcsolatot a jelennel, a mostani pillanattal sem!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a héten a Mérleg eljut valahova, ahova már régóta vágyik. Lehet, hogy ez valóban egy utazást, fizikai mozgást jelent majd, de nem feltétlenül ez lesz a helyzet: az is elképzelhető, hogy ez a lélek egy belső terére, egy belső valóságára vonatkozik majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van egy pozitív tulajdonsága, amit valahogy nem sikerül valami gyakran kidomborítania, pedig nagyon is ott van önben. De most ezen a hétvégén valahogy mégis feltűnik valaki(k)nek, hogy igen, ön ilyen is. Talán csak utólag fogja tényleg átérezni, mennyire vágyott már erre, hogy végre meglássák önben ezt a tulajdonságot, hogy végre ezt az arcát is megmutathassa.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)