Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek csak most következik a hónap legjobb hete

A horoszkóp előrejelzése kiugróan pozitív a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a következő hétre.

2023. augusztus 19., 20:07

Szerző:

Augusztus és egyben a nyár utolsó teljes hete kezdődik a nemzeti ünnep utáni hétfővel, és a horoszkóp azt írja erre a hétre, hogy a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a hónap legjobb hete lesz ez. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Testi-lelki-szellemi jóllétet jelez előre a horoszkóp a Kos csillagjegy szülötteinek a jövő hétre. A gyógyulás, az egyensúly megtalálásának a hete lesz ez, amikor meg fogja tudni tapasztalni, mennyire szoros egységben áll a test, a lélek és a szellem. Egy olyan periódus lesz ez, amikor ezek egymást gyógyítják, egymást szépítik, és ezekre a folyamatokra egy kis tudatossággal, befelé figyeléssel rá is erősíthet. Szakítson időt arra, hogy megfigyelje, hogyan építi újjá önmagát saját szervezete, és hogy mindez hogyan van szimbiózisban azzal, ahogy a szelleme erősödik és a lelke megtelik békével és kedvességgel!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Sok szempontból nem volt éppen egyszerű ez a hónap a Mérleg számára, de eljutott mostanáig és ha minden nem is oldódott meg, ez a hét messze a legpozitívabb lesz a hónapban! Ez jó részben egy konkrét személynek is köszönhető lesz, akivel egy interakció bearanyozza majd nemcsak azt a napot, hanem az egész hetet. Innentől kezdve könnyebben látja majd meg a pozitív dolgokat az életében, és már ennyi is elég ahhoz, hogy minden szebb legyen.

Halak (02.19.–03.20.)

Minden a helyére kerül ezen a héten a Halak életében, vagy legalábbis mindaz, aminek van ott helye. Aminek nincs, azt próbálja meg minél előbb elengedni, és ez soha nem lesz könnyebb, mint ebben az időszakban. Lehetőséget kap most az élettől, hogy kompromisszumok nélkül önmaga legyen – használja ki!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitrii Simakov)