Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek teljesül egy kívánsága még a héten

A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy most eléri vagy megkapja, amire vágyott!

2023. július 12., 13:05

Szerző:

A következő 3 csillagjegy számára remek hírrel szolgál az aktuális horoszkóp: a most következő napokban teljesül egy kívánságuk.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem egy olyan dologról van szó, amire nap, mint nap panaszkodik, de amikor teljesül majd hamarosan ez a gyakorlatilag ki nem mondott kívánsága, akkor fog tudatosodni önben, mennyire vágyott erre a dologra a szíve mélyén. Miért maradt ennyire rejtve ez a vágy, ez a kívánság? Erre önnek kell megtalálnia a választ.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan pillanatban lesz részese az Oroszlánnak a most következő napokban, amikor az jut majd eszébe, hogy imái végre meghallgatásra találtak. Ez is mutatja, hogy egyáltalán nem felesleges dolog az ima, mert jól teszi, ha ebben a formában szavakba foglalja, ami a szívében van, és így talán könnyebben be is vonzza azt, amire vágyik.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kitűzött céljáért sok mindent megtett az elmúlt időszakban, de még hiányzott egy kis plusz, hogy a dolog valóra váljon. Most megadatik végre ez a kis plusz, hogy a Vízöntő teljes szívvel örülhessen: teljesül a kívánsága, megvalósíthatja az álmát még a héten!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)