Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek sikert és gyarapodást hoz most a Mérleg hava

Holnap kezdődik a Mérleg hava, és a horoszkóp szerint ez igen jót jelent a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2023. szeptember 22., 11:54

Szerző:

A horoszkóp és a csillagászat szempontjából fontos határvonalhoz érkeztünk: az őszi napéj-egyenlőség napjával holnap kezdődik a Mérleg hava. A következő 3 csillagjegy számára ez különösen jó hír, ugyanis, olvassa csak...

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika egy hátráltató tényezőtől megszabadul, és ez is hozzájárul, hogy sokkal fókuszáltabb lesz a most kezdődő időszakban a szokásosnál. Sokkal könnyebben mennek majd önnek a rendkívüli teljesítmények, egyik sikert a másik után éri majd el, ha csak egy kicsit is odateszi magát. Mint amikor az autóval nagyobb sebességbe kapcsol: felpörög most a Bika élete.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára a gyarapodás hónapja kezdődik most el. Pont a szüret időszakával esik egybe: korábbi munkájának gyümölcse beérett, most érkezik a célba, pénzügyileg is olyan helyzetbe kerül, hogy lesz miből félretenni. De nem csak anyagilag a bővülés időpontja ez: egy fontos új ismeretséget is köt majd, baráti társasága szintén bővülni fog.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas számára most érkezett el az év legkedvezőbb hónapja ahhoz, hogy sikerre vigye már megkezdett projektjeit vagy újakat kezdjen. Amihez ér most, az arannyá változik, és természetesen ebben a kifejezetten pozitív hónapban bőven benne van a lehetőség, hogy egy jóval hosszabb, felfelé ívelő periódus alapjait tegye le. Ne üljön a babérjain, fogjon bele, és az első sikerek aztán garantáltan megadják majd a lelkesedést ahhoz, hogy még nagyobb kedvvel folytassa!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cookie Studio)