Hétvégi horoszkóp, 2024. február 24-25.: az Oroszlán előjeleket kap, a Bak meghallgatásra talál

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre február utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. február 23., 20:06

Szerző:

Ez a február és egyben a meteorológiai tél utolsó víkendje, itt a friss és aktuális hétvégi horoszkóp! És ha az alábbi előrejelzés nem lenne elég, a Cosmopolitannél talál szerelmi horoszkópot erre a hétvégére is!

Kos (03.21.–04.19.)

Ezen a hétvégén többször is akadályba fog ütközni, ez pedig könnyen feszültté teszi önt. Szerencsére ez a feszültség összességében mégsem vesz el majd túl sok időt a víkendből, főleg akkor nem, ha saját maga helyett tud a szeretteire fókuszálni.

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki szívességet kér öntől, de lehet, hogy ez egy olyan dolog, amit nem szívesen tenne meg, mert ellenkezik az elveivel. Nyugodtan merjen nemet mondani, muszáj saját magát előtérbe helyeznie bizonyos szituációkban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valaki, aki közel áll önhöz, olyan dolgot mond vagy tesz, amivel ön nem ért egyet. Figyelje meg magát, hogyan reagál erre a szituációra, és egy percig se kételkedjen abban, hogy ez egy fontos mozzanat kettejük kapcsolatában. Sok minden múlik azon, hogy megtalálják-e a hangot, amin erről az esetről érdemben beszélni tudnak egymással.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy fontos személlyel találkozik ma, aki nagy hatással lehet az ön életére. Az illető egy olyan újdonságot (új dolgot, gondolatot, minőséget) hoz magával, amitől lehet, hogy ön elsőre idegenkedik majd, de ha megbarátkozik vele, akkor nagy változást is hozhat az ön életében. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén egy sor dolog nem úgy alakul, ahogy ön tervezi, de ne ijedjen meg, mert ez már az előjele annak, hogy hamarosan hatalmas változások az életében, amelyekre már hosszú ideje szüksége volt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az elmúlt időszakban nem érték túl nagy sikerek, ez pedig egyre inkább elkezdi frusztrálni. Ne érezze rosszul magát, mert természetes, hogy vannak nehezebb időszakok az életében, de hamarosan új, csodálatos dolgok jönnek az életébe.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyasvalakitől vár visszacsatolást, aki nem szeretne bíró lenni ebben az ügyben, nem szeretne véleményt alkotni arról, amivel kapcsolatban ön ennyire kíváncsi. Az univerzum minden bizonnyal azt üzeni ezzel: még ha segítség is lehet egy külső támpont, itt az idő, hogy hallgasson a belső hangra, saját értékeihez tartsa magát, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Tehetetlennek érzi magát egy olyan szituációban, amelyben egy olyan, önhöz közel áll személynek próbál segíteni, aki bajba került. Fontos megtanulnia, hogy nem az ön feladata mindenkit megmenteni, és bizony sajnos vannak emberek, akiken nem lehet segíteni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rendkívül érzékeny lesz ezen a hétvégén bizonyos dolgokra, mert több olyan dolog is történt a héten, amik leszívták az energiáit. Szerencsére a családtagjai és a barátai is rendkívül támogatóak lesznek, és bebizonyítják önnek, hogy sosincs egyedül a bajban. 

Bak (12.22.–01.19.)

Van valami, amit többször is szeretett volna mondani, de ez elmaradt, vagy talán mondta is, de a hangja elveszett a zajban, az üzenetet nem fogadta a címzett. Ez a hétvége most viszont remek alkalmat kínál, hogy végre tényleg elmondja, amit szeretne: ki vele, most meg fogják hallgatni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ez a hétvége az univerzumra sokszor jellemző szarkasztikus humorral mutatja majd meg a Vízöntőnek, milyen az, amikor borul minden, és az elsőkből lesznek utolsók, az utolsókból pedig elsők. Akit nem felemeltek oda, hanem önmagát tette a hierarchia csúcsára, az most nagyot fog bukni!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége arra inspirálja önt, hogy komolyan elgondolkodjon: érdemes-e továbbra is megmaradni egy lassanként egyre egyértelműbben terhessé váló szituációban csak azért, mert elég körülményes lenne a dolgokat megbolygatni. Figyelje, hogy az univerzum mutat-e módosítási, továbblépési lehetőséget, és ha igen, merre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ollyy)