Hétvégi horoszkóp, 2024. április 27-28.: a Kos bókokat kap, az Ikrek változást tapasztal

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre április utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. április 26., 20:06

Szerző:

Lassan vége ennek az áprilisnak is, de még hátra van belőle jó pár érdekes és fontos dolog, például ez a hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hétvége megmutatja majd a Kos, mennyire népszerű a barátok-ismerősök-rokonok körében. Borzasztó jó dolog, ha kedvelik az embert, de ne feledje, ugyanilyen jól esik másnak, ha ön is kifejezi a tetszését, ha megdicséri azt, amiért jár a dicséret!

Bika (04.20.–05.20.)

Lesznek olyan percek ezen a hétvégén, amikor a legszívesebben egyedül lenne és nem szólna senkihez. Ne aggódjon, nem lesz tartós ez az állapot, a megfelelő emberek körében újra kinyílik majd és élvezni fogja az együttlétet! Használja ki ezt az alkalmat arra, hogy megfigyelje, mi készteti önt a bezárkózásra, és hogy mi az, ami véget tud vetni az ilyen fázisoknak!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek egy robbanásszerű változást tapasztal majd az életében ezen a hétvégén. Egy pillanatnyi eseményről van szó, amelynek a hatása azonban messze és sokáig érződik majd – hogy a változás mennyiben pozitív és mennyiben negatív, idővel majd az is elválik!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy személyes gond elnehezítette önt az utóbbi időben, de ezen a hétvégén ebben a tekintetben végre enyhülés érkezik, amire már régóta várt. Ugyan ez a bizonyos enyhülés nem onnan jön majd, mint amire számított volna, de nem is az eredet számít most, hanem a végeredmény.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy nagy megtérés-áttérés jellemzi majd az Oroszlán hétvégéjét. Lehet, hogy ön fog úgy dönteni, hogy szakít valamivel-valakivel, és egy más módon folytatja az életét: ebben az esetben gratulálunk a döntéséhez! De nem biztos, hogy ön lesz az, aki vált: lehet, hogy a környezetében valaki tér át egyik dologról a másikra, ez azonban az ön életére is kihatással lesz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Csak azért, mert valamit kezdetben nem élvez, ne hagyja ott azonnal! Ez a hétvége arra hívja meg önt, hogy bízzon a megérzéseiben, illetve mások invitálásában még akkor is, ha úgy érzi, egy kicsit erőt kell vennie magán! Attól még, hogy valami az első nekifutás közben nem okoz különösebb élvezetet, lehet, hogy érdemes még egyszer megpróbálni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez az egyébként csendes-élvezetes hétvége tartalmaz majd egy rendkívül fontos eseményt, és a Mérleg ezen kívül tanúja lesz egy heves-indulatos beszélgetésnek is. A döntés az öné lesz, hogy belefolyik-e a diskurzusba. Ha magába fojtja, ami kikívánkozik, az sem egy kellemes helyzet, de vigyázzon, mert ezúttal előfordulhat, hogy csak még tovább ront a helyzeten, ha elkezdi hangoztatni a nézeteit a vita hevében.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a hétvégén napvilágra kerül egy igazság, amit eddig kevesen tudtak. Ezzel egyidőben a Skorpió csillagjegy szülöttje számára megkezdődik egy időszak, amikor végre meg tud valósítani valamit, amit már régóta szeretne. Itt az alkalom, meg is van önben a szükséges energia, kapcsoljon rá, és eléri, amit szeretne!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különös együttállásokat figyelhet meg a hétvégén a Nyilas. Figyelje a környezetét, a tárgyakat, a hangulatokat, az energiákat! Fel lehet ezeket a véletlennek tűnő egybeeséseket fogni egy-egy üzenetnek? És ha igen, elképzelhető lehet, hogy ennek köze van valakihez, aki igen közel áll vagy állt önhöz? A válaszokat ne a horoszkópból várja, azokat az ön szíve tartalmazza!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak ezt a hétvégét az elmúlt napok fáradalmaiért érkező jutalomként is felfoghatja. Ennek a békés és mosolygós energiának a magja minden bizonnyal már ott is van az ön lelkében – elég, ha hagyja kikelni, kicsírázni, kiterebélyesedni és rendkívül pihentető és pozitív két nap lesz ez az ön számára!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Már egy ideje fontolgatja, hogy meg kéne kérni valamire egy önhöz igen közel álló embert, vagy el kéne neki mondani valamit. Nos, ezen a hétvégén eljön végre ennek az ideje. Gondolja végig, hogyan lehet a legjobban felvezetni a témát, és álljon elő a farbával! Bízzon benne: megértő fülekre fog találni!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak egy új útra indul ezekben a napokban. Jó nagy lelkesedéssel vág neki, és talán ennek a lelkesedésnek köszönhető, hogy hamarabb vége lesz, mint amire számítani lehetett.

(Kiemelt kép: Shutterstock/MichaelJung)

Horoszkóp