Hétvégi horoszkóp, 2023. december 2-3.: a Mérleg apró örömöket élvez, a Bak vigyázzon a titkára

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre december első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. december 1., 20:06

Szerző:

Itt az első decemberi hétvégi horoszkóp! Olvassa el, mit üzennek önnek a csillagok erre a két napra, és térjen majd vissza a 168.hu-ra a hétvége folyamán is tovább asztrológiai összeállításokért!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy megjegyzése kissé kiboríthatja egy ismerősét vagy családtagját. Vigyázzon, hogyan fogalmazza meg a véleményét, mert gyakran előfordul, hogy az üzenete teljesen másképp jön át az embereknek! Érthető, hogy nem akart rosszat, de ettől még rosszul eshet a másiknak, amit mond.

Bika (04.20.–05.20.)

Komoly kihívás vár önre a hétvégén, de szerencsére gördülékenyen fogja venni az akadályokat. Néha van az úgy, hogy az ember a legnehezebb próbák nem a munkahelyén érik. Mindenesetre ne feledkezzen meg a pihenésről sem!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személytől kap kritikát, akitől eddig csak dicséretet kapott, és ez kissé mellebvágó tud lenni. Gondoljon azonban bele, hogy valószínűleg az illető nem rosszat akart, csak segítő szándékkal mondta el a véleményét. Ha mégis úgy érzi, hogy erről érdemes beszélniük, legyen így, tisztázzák az ügyet!

Rák (06.22.–07.22.)

Mint ahogy a szivárványban egymásba átmennek a színek, ugyanúgy rengeteg eltérő és máshogyan szép dolgot fog tartalmaznia a Rák hétvégéje – éles határvonalak nélkül. És még egy hasonlóság: ez a szép, decemberi hétvége egy vihar elvonultát jelzi, a belső béke, amit most fog érezni, maradandó lehet!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén ön mellett lesz valaki, aki nem az igazat mondja, hanem azt, amit ön hallani szeretne. Ne (csak) az illetőt hibáztassa, gondolkozzon el, adott-e lehetőséget ön az illetőnek arra, hogy őszinte legyen! Ezúttal is kettőn áll a vásár.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy ismerős vagy családtag pozitív csalódást fog okozni önnek, sőt talán egy kis bűntudatot is, amiért nem hitt abban, hogy betartja a szavát. Ez egy lecke lehet, hogy ne ítéljen előre, különösen ne olyan embereket, akik valójában nagyon közel állnak a szívéhez. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg számára az egyszerű örömök hétvégéje lesz ez. Nagy ajándék az élettől, ha meg tudjuk látni a szépséget a legszimplább dolgokban: együttlétben, természetben, étkezésekben. Ezt az ajándékot kapja meg a Mérleg most, ne felejtse hát el a rohanás végével felkeresni a hála helyét a lelkében!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van egy konfliktus a családban vagy a baráti körében, amelynek egyetlen megoldója ön lehet. Nagyon úgy tűnik, hogy a szituációt csak ön látja tisztán, de vigyázzon, hogy a véleményét szépen fogalmazza meg, nehogy további konfliktus legyen belőle!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Fontos döntést kell meghoznia, de nem tudja, hogy mi lenne a jó irány. Érdemes elbeszélgetnie erről a hétvégén egy olyan emberrel, aki már sokszor a segítségére volt. Egy olyan tanácsot kaphat, ami segíthet megkönnyíteni a döntését, de közben ügyeljen arra, hogy mindenképpen a szívére hallgasson!

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétvégén szeretne valamit és kapni is fog valamit, de nem azt fogja megkapni, amit szeretne. Valamint: ha van titka, ezen a hétvégén különösen vigyázzon rá, mert fennáll a veszély, hogy kitudódik! Vagy nem lehet, hogy egyszerűbb, ha előáll a farbával és nem titkolózik tovább?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elkommunikálnak egymás mellett egy barátjával, ami nagy vitát szülhet idővel. Ne féljen megmondani a véleményét az illetőnek, mert még ha fájdalmas is, az igazság mindig becsülendő. Helyrehozhatják a dolgokat, hogyha mindketten tesznek erőfeszítéseket.

Halak (02.19.–03.20.)

Nincsen könnyű helyzetben mert két fontosnak tűnő dolog közül csak az egyik fog beleférni ebbe a hétvégébe. Mint általában, ezúttal is az őszinteség a legjobb politika: mondja meg, hogy erre most nincs ideje. Ne hozzon átlátszó kifogásokat és ne ígérjen olyan dolgokat, amiket nem tud betartani, mert ezek hamarabb kiderülnek, mint gondolná!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)