Hétvégi horoszkóp, 2022. november 19-20.: a Bikát kihasználják, a Bak körül sokan legyeskednek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november harmadik hétvégéjén a horoszkóp szerint. 

2022. november 18., 20:00

Szerző:

Íme, a friss hétvégi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét, és megtudja, hogy mi vár önre ebben a két napban. 

Kos (03.21.–04.19.)

Ha párkapcsolatban él, a hétvégén összezörrenhetnek a párjával, de szerencsére meglesz a remek alkalom arra, hogy tisztázzák a nézeteltéréseket. Nem kell nagy vitára gondolni, de mindenképpen érdemes lesz leülniük, és tisztázni a dolgokat, hogy elkerüljék a félreértéseket. 

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét. Vigyázzon, mert csúnyán megbánthatja az illető. Semmiképp se okolja saját magát azért, ami történik, mert ön csak jót akart, de sajnos vannak emberek, akik ezt a jóságot inkább kihasználják, és nem megbecsülik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvégén igen változó lesz a hangulata, de ez annak is lesz köszönhető, hogy amíg egy barátja feldobja, egy másik inkább lehúzni próbálja. Tanulja meg, hogy olyan emberekkel tölti az idejét, akik feltöltik és boldogsággal töltik meg a szívét. 

Rák (06.22.–07.22.)

Fantasztikus híreket fog kapni a hétvégén. Az élete fenekestül felfordulhat, de jó értelemben. A remek hír, hogy a családja és a barátai is támogatni fogják mindenben, így még könnyebb lesz a változás. Most már tényleg eljött az ön ideje! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az asztrológia szerint most minden lehetősége meglesz arra, hogy a párjával rendbe hozzák a dolgokat. Kicsit nehézkesen indul majd a kommunikáció, de hamar rájönnek, hogy van még közös jövőjük, de tenniük kell azért, hogy működjön. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagy a káosz az életében ezen a hétvégén, de fontos, hogy ezért ne másokat okoljon, mert nem ők tehetnek a problémáiról. A legjobb dolog, amit tehet, hogy egy kicsit kikapcsol, és újra nekifut, hogy minden megoldódjon. Ne aggódjon, mindenre meglesz a megoldás!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne rohanjon állandóan! Ez a hétvége inkább szóljon arról, hogy minőségi időt tölt a családjával és a barátaival. Pláne, ne gondoljon most munkára, mert nem fog haladni, csak fáradtabb lesz, mire hétfőn újra bele kell vetnie magát a teendőkbe. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nehezen viseli a korlátokat, de most egy új szerelem úgy érzi, hogy teljesen bekebelezi. Ha nem érzi magát jól a szituációban, jelezze a másik félnek. Ha nem történik változás, akkor talán ezúttal nem jó helyen keres egy boldog párkapcsolatot. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétvégén fény derül egy titokra, ami mindent megváltoztathat. A családi életük felfordulhat, valamint vitáktól lesz hangos a ház. Az ön feladata az lesz, hogy ne foglaljon állást, hanem próbáljon mindenkit meggyőzni arról, hogy békés módon oldják meg a konfliktust. 

Bak (12.22.–01.19.)

Rengetegen fognak ön körül legyeskedni a hétvégén. Vigyázzon, mert lehet, hogy pont abban a személyben nem szabad megbízni, aki önnek a legjobban tetszik. Elképzelhető, hogy egy olyan titkot rejteget, amire ha fény derül, mindent másképp fog látni. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A pénzügyi helyzete sokat javul az elkövetkezendő néhány napban! Egy olyan ajánlatot kap, amire régóta vágyott, és végre segíti kibillenteni az anyagi bizonytalanságból. Vigyázzon, hogy ne hajszolja túl magát, mert a jövő héten is sok feladata lesz. 

Halak (02.19.–03.20.)

A baráti társaságán keresztül megismer valakit, aki nagy hatással lesz az életre. Nem feltétlenül fog szerelem kialakulni, de az biztos, hogy tanulni fognak egymástól, és akár életre szóló barátságot is köthetnek. Ne szalasszon el ilyen lehetőségeket!

(Kiemelt kép: Shutterstock)