Hétvégi horoszkóp, 2022. július 16-17.: az Oroszlán feszült napok elé néz, a Halak túlköltekezhetnek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szombaton és vasárnap a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. július 16., 00:05

Szerző:

Olvassa el az aktuális hétvégi horoszkópot! Napi horoszkóppal legközelebb hétfő reggel jelentkezünk itt a 168.hu-n, de nézzen be hozzánk holnap is egy különleges asztrológiai összeállításért!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagyon kimerültnek érzi magát ezen a hétvégén, pedig rengeteg teendője lenne: családi programok, születésnapi bulik és még az otthona kitakarításáról nem is beszéltünk. Az ön dolga az, hogy úgy ossza be a szabadidejét a hétvégéken is, hogy a pihenésre is legyen ideje. 

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi muszáj kiruccannia valahova! Szerencsére fog találni útitársat, aki vevő lesz egy hétvégi kalandra és remek programokban lesz részük együtt. Nem kell messzi helyen gondolkodni, ugyanis akár már 1-2 órára az otthonától is találhatnak egy olyan települést, ahol eltölthetik a hétvégét. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Váratlan események fogják gazdagítani a hétvégéjét, de nem feltétlenül rossz értelemben. Felkészült? Biztosan nem fog unatkozni, de azt tanácsoljuk, hogy bármi is jön lazasággal, nyitottsággal és jókedvvel kezelje az ügyet. Minden rendben van, nem kell feleslegesen stresszelnie!

Rák (06.22.–07.22.)

Habár szombaton úgy érzi, hogy társaságra és kikapcsolódásra vágyik, ez vasárnapra teljesen meg fog változni. Szerencsére be tudja osztani az idejét úgy, hogy a barátokra és a pihenésre is legyen ideje. Emellett egy barátjával komoly téma kerülhet szóba, ami még napokig hatással lesz a hangulatára. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Konfliktusba keveredhet a hétvégén a párjával és a barátaival is. A vita oka leginkább az lesz, hogy nem igazán akar kompromisszumokat kötni másokkal és csak a saját igazát hajtogatja. Egy pillanatra üljön le és gondolja át, hogy biztos megéri-e a sok feszültség vagy néha egy kicsit engedhetne is. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Állandóan aggódik valamin és a hétvégén sem tudja magát elengedni. Higgye el, hogy a munkahelyi helyzete nem olyan rossz, mint azt gondolja és ha a karrierjét előrébb szeretné lendíteni akkor fontos, hogy a szabadnapokon kipihenje magát. Kicsit relaxáljon!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Feszült szombatja lesz több okból is, de szerencsére a vasárnap már egy sokkal nyugisabb és kellemesebb nap lesz a családja körében. Ha valamiről beszélni szeretne egy közeli rokonával akkor itt lesz a remek alkalom arra, hogy megtegye. Ne habozzon kimondani, amit gondol. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Vitázhatnak a párjával a kommunikáció hiánya miatt. Bátran mondják ki egymásnak, amit éreznek, mert a kapcsolatuk csak így fog előre haladni. Ha folyamatosan kerülgetik a forró kását akkor rengeteg olyan dolog lesz, amit sosem fognak megbeszélni ez pedig csak még több konfliktust szül a jövőben. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétvégén eluralkodhat a káosz ön felett, de ha odafigyel akkor minden problémát megoldhat a hétvégén. Ne essen kétségbe, mert rengetegen vannak, akik támogatják és segítik, így sosincs igazán egyedül a problémáival. Azonban néma gyereknek anyja sem érti a szavát! 

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érezheti, hogy valaki a családjából manipulálni akarja. Nos, jobb ha a megérzéseire hallgat, mert általában nem csalnak. ne hagyja, hogy a negatív energiákat és a toxikus embereket túl közel engedje magához akkor sem ha családtagról van szó. Figyeljen oda!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Csodálatos hírt fog kapni a hétvégén, amit természetesen azonnal el fog újságolni a barátainak és a családjának is. Itt az ünneplés ideje, mert mindenki büszke lesz arra, amit elért és egy jó buli a nyár közepén csak fantasztikus lehet. Megérdemli a sikert. 

Halak (02.19.–03.20.)

A  napokban hajlamosabbak igent mondani egy-egy nagyobb, nem feltétlenül elengedhetetlen kiadásra. Ha úgy érzi, hangulatjavító intézkedésként muszáj megengednie egy kis luxust, ne tartsa vissza magát, de vigyázzon, ha költ is, maradjon az észszerűség határain belül! A shoppingolás mellett pedig szánjon időt a szeretteire is. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz a hétvége

3 csillagjegy, akiknek hamarosan dőlni fog a pénz

3 csillagjegy, akik egy mesés utazásra számíthatnak még júliusban

(Kiemelt kép: Shutterstock)