Hétvégi horoszkóp, 2022. február 18-20.: inspiráló, sikeres időszak veszi kezdetét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. február 18., 01:00

Szerző:

Inspiráló, sikerekkel teli időszak veszi kezdetét a csillagjegyek számára. Íme a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Hatalmas változást jeleznek a bolygók a szerelmi életében. Új kaland van a láthatáron, a váratlan találkozás pedig teljesen felborítja az egész életét, akár van párkapcsolata, akár nincs. Készüljön, mert ilyen intenzív és elsöprő érzéseket még nem tapasztalt életében!

Bika (04.20 - 05.20)

A következő napok az otthonteremtésről szólnak majd. Talán új lakást vásárol vagy bérel, de az is lehet, hogy felújításba fog bele. Ha mindezek most nem férnek bele, néhány kisebb, új lakberendezési tárgy is már feldobhatja a hangulatát.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A bolygók egy rendkívül szerencsés üzleti tárgyalást jeleznek, amelyből hosszútávon is gyümölcsöző együttműködés születhet. Még az is lehet, hogy külföldi kapcsolatról van szó. Azonban bármilyen kedvezően is alakul a találkozó, egyelőre ne beszéljen még róla senkinek!

Rák (06.22 - 07.22)

Ha volt is bármilyen egészségügyi panasza az elmúlt hetekben, napokban, az a következő időszakban egészen biztosan megszűnik. Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól hanyagolnia kéne a problémát, mert újra előjöhet...

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A következő napjai arról fognak szólni, hogy megpróbálja ráerőltetni a környezetére a saját akartát. Ez nyilvánvalóan rengeteg feszültséggel és stresszel jár, ráadásul nem is túl célravezető. Ha nem ragaszkodna a saját elképzeléseihez ilyen görcsösen, sokkal könnyebb hete lenne!

Szűz (08.23 - 09.22)

Készüljön, mert nagyon aktív és impulzív napok várnak önre. Rengeteg meghívást kap, nagyon sokan megkeresik, egyik programot éri majd a másik. Azonban nem csak élményeket gyűjt, mély beszélgetésekre és érzelmi hullámvasutazásra is számíthat.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Hiába szeretne mindenkinek segíteni, nem megy, és ezt személyes kudarcnak éli meg. De fontos látnia, másnak sem menne, amire vállalkozott ugyanis, az bár nemes, ugyanakkor teljes képtelenség. Inkább arra koncentráljon, akiknek valóban jobbá tudja tenni az életét!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ez a hétvége a barátairól fog szólni, rengeteg probram, nevetés és beszélgetés vár önre. Ha pedig még keresi a szerelmet, lehet, hogy pont a baráti társasága révén talál rá az igazira.

Nyilas (11.22 - 12.21)

A hétvégén több alkalommal is összekaphat párjával, de szerencsére egyik sem lesz komoly nézeteltérés, főleg, ha ön is képes beismerni, miben hibázott és bocsánatot kérni, ahogyan szerelme is.

Bak (12.22 - 01.19)

Vívódni fog: a vágyai kerülnek szembe az ész érvekkel, vagyis amit szíve szerint tenne, arról pontosan tudja, hogy hatalmas bajba sodorhatja. A lehető legjobb, amit tehet, hogy vár, hogy változzanak a körülmények...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Bár önre kevésbé jellemző, de most mégis nagyra értékeli a nyugalmat, az eseménytelenséget. Elfáradt az utóbbi hetekben, hónapokban, és most kifejezetten jól esik majd, hogy idill és harmónia uralkodik az életében.

Halak (02.19 - 03.20)

Felpörögnek az események a szerelmi életében, akár van párkapcsolata, akár nincs. Több jelentkező is akad, aki szívesen elcsábítaná, ki hosszabb, ki rövidebb távon gondolkozik, különbözőek a jelöltek szándékai, így csakis önön múlik, hogy mi lesz a végkimenetele a hétvégének.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp