Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 13-14.: a Kos rádöbben, mire vágyik igazán, a Bikánál az érzelmeké lesz a főszerep

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen az augusztusi hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 12., 20:06

Szerző:

Alább találja a következő két napra vonatkozó hétvégi horoszkópot. Várjuk azonban vissza a víkend alatt is a 168.hu-ra, mert minden nap jelentkezünk a friss hírek mellett horoszkóp-összeállítással is!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy esemény vagy egy másik személynek a példája a hétvégén rádöbbenti önt arra, hogy mi az, amire igazán vágyik. Ez a felismerés pedig arra emlékezteti önt, mennyivel könnyebb az életben előrehaladni, ha az ember számára világosak a céljai – hát hajrá!

Bika (04.20.–05.20.)

Ön általában egy racionálisan gondolkodó személy, de ezen a hétvégén különösen sokszor az érzelmeké lesz a főszerep. Ez meglepő lehet önnek és az ön környezetében levő személyeknek egyaránt, de nincs ebben semmi rossz, néha jó engedni, hogy az ember igazán megélje, ami a lelkében zajlik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bár hétvége van, ez a két nap mégis tartalmaz majd egy fontos fordulatot, amely a munkával kapcsolatos, illetve az ön munkáját érinti vagy befolyásolja valamilyen módon. Hogy pozitív vagy negatív fordulat lesz-e ez, az majd csak később dől el, és nagyban függ attól, hogy ön hogyan reagál erre a bizonyos eseményre.

Rák (06.22.–07.22.)

Van az ön közelében egy személy, aki az ön segítségére szorul, és van valaki más, aki viszont önnek tudna segíteni. Nem biztos, hogy mindkettejükkel sikerül kapcsolatba kerülnie ebben a két napban, de ami késik, nem múlik. Járjon nyitott szemmel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha nem érzi magát formában: pihenjen ezen a hétvégén! Ha formában érzi magát: akkor is jól teszi, ha megerősíti immunrendszerét és alátámasztja a kedélyállapotát egy (vagy két) kiadós lustálkodással. Akár érzi, akár nem, a belső elemei lemerülőben vannak, úgyhogy jót tesz most egy alapos feltöltődés.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegyben születettek ezen a hétvégén aggasztónak találnak mindent, ami eltér a szokásostól, illetve a betervezett menetrendtől. Hétvége van, engedjen egy kis teret a spontaneitásnak! Önnek is jót fog tenni, de ráadásul van az ön környezetében valaki, aki éppen az ilyen váratlan szituációkban tud a leginkább kibontakozni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az ember a nyugodt és békés időszakokról mindig csak utólag látja be, mennyire nyugodtak és békések voltak. Ne hagyja, hogy ezen a hétvégén a bosszantó-aggasztó apróságok elvonják a figyelmét a lényegről: ez egy nyugodt és békés hétvége lesz az ön számára, élje is meg ekként!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége az elvárásokról, illetve azok hiányáról szól a Skorpió csillagjegy szülöttei számára. Meg fogja tapasztalni, mennyire jó és egyszerű az együttlét olyasvalakivel, aki nem vár öntől semmi különösebbet azon kívül, hogy adja saját magát úgy, ahogy van. Viszont érdemes elgondolkodnia, hogy ön nem támaszt-e valakivel szemben túlzott elvárásokat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Furcsa érzés lesz szembesülni azzal, hogy valaki, akivel kapcsolatban eddig nem volt ilyen érzése, most hirtelen látja önt. És ezt ne úgy értse, hogy az illető észreveszi az ön jelenlétét, hanem úgy, hogy látja önt, a teljes személyiségét, és elkezdeni érteni, hogy ki ön és mik mozgatják-motiválják önt. Egy minket szerető ember által így látva lenni az egyik legjobb dolog a világon.

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz egy kis feszültség a hétvégében, és bár nem csak önön múlik, hogy feloldódik-e ez a feszültség, mindenképpen tehet azért, hogy a dolgok a jó irányba forduljanak. Érdemes is mindent megtennie a harmónia megtalálásáért, mert ez a hétvége különlegesen szép pillanatokkal ajándékozza meg önt, ha jelen tud lenni a legfontosabb pillanatokban.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bár egyébként jól telik a hétvége, néha bosszantja, hogy egy bizonyos személy mennyire nem érti meg önt. Sajnos ez a hétvége nem alkalmas arra, hogy a nézeteltéréseket megbeszéljék, szóval kerülje a vitát az illetővel. Hamarosan azonban eljön majd a lehetőség, hogy ha mindketten akarják, végre megértsék egymás nézőpontját.

Halak (02.19.–03.20.)

Bár egy csodás nyári hétvége vár önre, nem feltétlenül megy bele a lehető legjobb attitűddel vagy lelkiállapottal. Semmi vész: minél több pozitív emberrel veszi körül magát ebben a két napban, annál inkább javulni fog a helyzet! Mások jókedve, boldogsága ragadós, hagyja, hogy elkapja ön is!

Még több horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: ez a 3 csillagjegy szenvedélyes-romantikus hétvégére számíthat

Pénzhoroszkóp: a következő 3 csillagjegy szülöttei járnak most a legjobban anyagilag

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Jovica Varga)

Horoszkóp