Havi horoszkóp, 2022. november: az Ikrek kilép egy közösségből, a Halak egyre ügyesebben irányít

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre novemberben a havi horoszkóp szerint.

2022. október 31., 20:02

Szerző:

Véget ért az október (ami az év leghosszabb hónapja a maga 31 napjával plusz egy órájával), most új hónap kezdődik, tehát alább találhatja a novemberi havi horoszkópot. Keresse ki a csillagjegyét alább, olvassa el, milyen hónapot jelez előre önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Az ön segítségére van szüksége valakinek, és jól teszi, ha a hóna alá nyúl az illetőnek, nem csak, sőt, akár nem is elsősorban baráti szeretetből. Önnek ugyanis szintén nagyon jól jöhet, ha hozzásegíti az illetőt a céljához.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy békés és nyugis hónapra számítsanak a Bika csillagjegy szülöttei, de azzal, hogy itt-ott igaztalan támadások érhetik majd. Az igazi kihívás az, hogy a felháborodása miatt ne veszítse el kontrollt önmaga felett: már csak azért is kár lenne ilyesmiért, mert a dolog, akármilyen kétségbeejtőnek is néz ki, előbb rendeződik az ön számára pozitív módon, mint gondolná.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan duónak vagy közösségnek a részese, amely már nem igazán működik, nem adja azt, amit a benne részt vevők (az élen önnel) várnak tőle. A november lesz az a hónap, amikor ráébred, hogy tovább kell lépnie, új fejezetet kell kezdenie.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy nagy siker várja önt ebben a hónapban. Az elismerést ugyan nem pontosan azért kapja, amire a legbüszkébb a teljesítményével kapcsolatban, de minek nézné a rossz oldalát a dolognak, amikor sokkal jelentősebb a jó oldala. Jelentős előrelépéshez segítik hozzá a pozitív vélemények.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ebben a hónapban jobban megismer valakit, akivel a munka révén kerülnek kapcsolatba egymással: például kollégát vagy ügyfelet. Az illetővel a munkahelyi dolgok mellett magánéletről is tudnak beszélni, de arra vigyázzon, hogy kezdettől fogva egyértelmű határvonalakat húzzon, hogy mind a ketten tudják, mi fér bele és mi nem.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ebben a hónapban egy (vagy több) fontos dolgot fog felfedezni a múltról. Ez a dolog személyes kapcsolataira is új fényt vethet. Az igazság ismeretében először nehezebben tud önmaga lenni, de ne ijedjen meg, ez a változás végső soron egyszerűbbé és őszintébbé teszi az életét.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy csendes, és valamiért talán rövidnek tűnő november várja a Mérleg csillagjegyben születetteket. Egy fontos esemény mégiscsak lesz a hónapban: lassanként elsimul és rendeződik egy kapcsolata, ami azért került válságba, mert ön valami olyasmit tett vagy mondott, amit nem kellett volna. Hatalmas ereje van a megbocsátásnak, akár önnek bocsátanak meg, mint ebben az esetben, akár ön bocsát meg másnak, ami ezek után remélhetőleg még gyakoribb lesz, mint eddig.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A november jó részben a Skorpiók havával esik egybe, és ez a hónap most sikert hoz a munkában-üzleti életben, valamint váratlan fordulatokat a magánéletben ezen csillagjegy szülötteinek. A karrierben, anyagiakban akkor tud a leginkább előrejutni, ha megtalálja magának a megfelelő partnert, akivel egyesíthetik az erőiket. A magánéleti fordulatok átvészeléséhez pedig a legjobb, ha mindig őszinte, de nem keveri össze az igazmondást az tapintatlansággal.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ebben a hónapban lehetősége nyílik arra, hogy a személyiségével és munkájával sokak jó szándékát megalapozza az ön irányában. Legyen mindig nyitott, őszinte és szorgalmas, mert még évek múltán is jól jöhet a pozitív benyomás, amit most tesz bizonyos emberekre!

Bak (12.22.–01.19.)

Tartson ki az egyenesség és a becsületesség mellett akkor is, ha néha ez ebben a hónapban komplikált szituációkat fog eredményezni! Akár konfliktusa is merülhet fel ebből egy önhöz igen közel álló személlyel, de legyen nyugodt, ha ön nem tett semmi rosszat, az illető hamar jobb belátásra fog térni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel kerül közelebbi viszonyba, legyen az barátság vagy munkakapcsolat, akivel pedig elsőre úgy tűnt, hogy szöges ellentétei, vagy akár ellenségei egymásnak. Nos, ahogy jobban megismerik egymást, lassanként kiderül, ez mennyire nincs így.

Halak (02.19.–03.20.)

Ráébred, hogy az ön irányítására van szüksége egy helyzetnek vagy projektnek – szép lassan az ön kezébe kerülnek a dolgok, és ha elsőre kicsit idegenkedik is ettől a pozíciótól, meglátja, mennyire jól fogja tudni menedzselni a helyzetet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB)

Horoszkóp