3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoznak ezek a napok

Íme 3 csillagjegy, amelynek szülöttei számára egy új fejezet kezdődik most.

2022. április 17., 00:07

Szerző:

A tavasz derekánál járunk, és az alábbi 3 csillagjegy számára ezek a napok egy új kezdet napjai. Mutatjuk, mit üzen az ő számukra az asztrológia – az ön csillagjegye köztük van?

Kos (03.21.–04.19.)

A kosok arra számítsanak, hogy könnyen lehet, hogy egy kis pénz áll a házhoz a most következő napokban, és ezzel kezdetét veheti egy új korszak az ön pénzügyeiben. Ez az első összeg ugyan nem feltűnően nagy, de az elsőnek ígérkezik egy hosszabb sorozatban, ami így összességében már egyáltalán nem elhanyagolható.

Bika (04.20.–05.20.)

A következő napokban olyan bókokat kap majd valakitől, amiből megérti, hogy az illető sokkal nagyobbra tartja önt, mint ahogy azt ön gondolta – ezzel kapcsolatukban új fejezet kezdődik. Az sem kizárt, hogy ez a valaki gyengéd érzelmeket táplál ön iránt, úgyhogy ha ön független, és úgy érzi, akár fel is térképezheti, hogy van-e itt esély egy kis romantikára. Amennyiben azonban ön már kapcsolatban van, ügyeljen arra, hogy ne adja a lovat az illető érzelmei alá, ne bátorítsa benne aktívan a hiú ábrándokat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek egy új ismeretségre tesznek szert az elkövetkezendő napokban, és egy új kapcsolatuk kezdődik. Szingli mérlegeknél még az sem kizárt, hogy ez egy romantikus kapcsolat lesz, de az mindenképpen fontos az ismeretség-ismerkedés kezdeti szakaszában, hogy őszinte legyen, de ne adjon rögtön túl sokat önmagából. Ha minden jól megy, ez a kapcsolat egy igen fontos, hosszú ideig tartó kapcsolat lehet.

Még több horoszkóp

Hétvégi horoszkóp a hosszú hétvégére, húsvét hétfőig

3 csillagjegy, akik számára meglepetést tartogat a hosszú hétvége

3 csillagjegy, akikre hamarosan rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/Evgeny Atamanenko)