Hétvégi horoszkóp, 2022. április 16-18.: íme, az ön számára mit hoz ez a húsvét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a három nap alatt a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. április 16., 00:06

Szerző:

Ezúttal három napot ölel át a hétvégi horoszkóp, a szombathoz és a vasárnaphoz ezúttal a hétfőt is hozzácsapjuk a húsvét miatt. De várjuk önt vissza húsvét vasárnap és húsvét hétfőn is a 168.hu-n további erőjelzésekkel a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A hosszú hétvége sem lesz teljesen mentes a feszültségtől a kosok számára, de az ünnepi nyugalom végül meghozza a hatását: meg fogják tudni beszélni a dolgot és meghitten tud majd együtt lenni családtagjaival. Ehhez persze az is kellhet, hogy ön is hajlandó legyen elengedni bizonyos sérelmeket, de miről szól a húsvét, ha nem az újrakezdésről?!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvége különösen alkalmas a bikák számára arra, hogy búcsút mondjanak egy nem túl pozitív szokásuknak és a helyébe új rutint alakítsanak ki. Előfordulhat, hogy ez azzal jár majd, hogy valakivel megszakad a kapcsolata, de ez ne tartsa önt vissza az előrelépésben: ha az van megírva, idővel újra fel fogják venni a fonalat az illetővel.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kalandozó, vadulós kedvében találja magát a hétvégén, de úgy tapasztalja, nincs ön körül senki, akivel közösen élhetné ki ezeket az energiáit. Két dolgot tehet: vagy elfogadja, hogy ez a hétvége most nem ennek a rezgésszámnak az ideje, vagy fogja, és egyedül indul el afelé, ami vonzza. Figyeljen befelé, vajon melyik énje győzedelmeskedik?

Rák (06.22.–07.22.)

Bár ez most a családi összejövetelek, ebédek-vacsorák ideje, úgy érzi, szüksége van egy kis egyedüllétre is ezen a hosszú hétvégén. Jól is teszi, ha szakít egy kis időt önmagára, mikor, ha nem a hosszú hétvégén? Szenteljen időt kedvenc időtöltésének, de próbáljon valamennyit elmélyülni is, csendben, egyedül pihenni, akár a szobájában, akár kint, a természetben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Vigyázzon, ha azon kapja magát a hétvégén, hogy valakinek tanácsokat osztogat: könnyen úgy veheti az illető, hogy ön kritizálja őt. A legjobban teszi, ha csak akkor ad tanácsot bárkinek, ha kérik, és akkor is megpróbál kedves és megértő maradni, ha joggal érzi úgy, hogy sokkal jobban tudja, mi a teendő, mint a másik.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem lesz mindig könnyű ezen a hosszú hétvégén megértetnie magát a többiekkel, de amennyiben nem valami életbevágóan fontos dologról van szó, talán jobban teszi, ha belenyugszik, hogy nem mindig hallja meg mindenki az ön hangját, az ön valódi üzenetét. Amennyiben úgy érzi, hogy maradt önben még valami, akkor se erőltesse tovább a témát most a hétvégén, lesz alkalma később is megbeszélni a dolgot azokkal, akikre tartozik!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a hétvégén a mérleg jegyében van a telihold, ezért a mérlegek számítsanak arra, hogy ismeretlen energiák, illetve erős érzelmek jellemzik majd őket ezekben a napokban. A párkapcsolatban élő mérlegek számára ezek az érzelmek valamennyire próbára is tehetik a kapcsolatot, de bízzon magában és párjában: ez is csak erősíti önöket végső soron.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Roppantmód befelé forduló, és kifejezetten társasági, oldott pillanataik is lesznek a skorpióknak ezen a hétvégén. Ez abban az esetben ideális, ha megfelelő az időzítés, de előfordulhat, hogy pont amikor ön magányra vágyna, megérkeznek a rokonok, barátok, vagy hogy nem tud magával mit kezdeni, de éppen nincs senki a környezetében. Ne essen kétségbe, ne bosszankodjon az ilyen pillanatokban sem, mert nagyon fontos dolgokat tudhat meg önmagáról: figyelje meg, hogyan reagál a társaságra, ha éppen magányra vágyik, illetve hogy mik merülnek fel önben, amikor pont rosszkor marad egyedül!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem fogják éppen olcsón megúszni ezt a hétvégét a nyilasok: az összejövetelek, bulik, kirándulások, ajándékok pénzbe kerülnek. Próbáljon meg figyelni a kiadásaira a hétvége közben, de ne hagyja, hogy ez a kikapcsolódás és a harmonikus pillanatok rovására menjen! A hétvége végén meg fogja látni: a szép pillanatokra éri meg a legjobban költeni.

Bak (12.22.–01.19.)

Nagyon várta már ezt a hosszú hétvégét – könnyen lehet, hogy ön valójában még annál is fáradtabb, kimerültebb, mint amit önmagának bevall. Próbáljon meg minél többet pihenni, de ne feledje, ez nem feltétlenül a díványon fekvést kell, hogy jelentse. Most önnek minden pihentető, ami eltér a hétköznapoktól, ami kiszorítja a fejéből a szürke napok gondjait. Legyen együtt szeretteivel, alkosson, játsszon, sportoljon, táncoljon!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az utóbbi napok szorongásait, feszültségét el fogja tudni engedni ezen a hosszú hétvégén: igazán szüksége volt már erre. Az így beálló belső csönd kifejezetten alkalmas lesz arra, hogy önmagát jobban megértse. Figyelje, mire hogyan reagál ezekben a napokban, mert most alkalma nyílik rá, hogy megértse, igazából milyen álmok, milyen vágyak, milyen érzelmek vezérlik önt a jövő felé!

Halak (02.19.–03.20.)

Persze tavasszal és főleg az ünnepek alatt könnyebben jön az ilyesmi, mindenesetre ha elég mélyre le tud nyúlni a saját lelkében, ön is meg fog lepődni, mennyi erőt és optimizmust talál majd ott ezekben a napokban! Ne legyen gondja másokra, higgye el, ha önben béke van, ezt barátai, szerettei is érezni fogják, és kapnak belőle anélkül is, hogy ön bármi különöset csinálna azon kívül, hogy önmagaként velük van.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára meglepetést tartogat a hosszú hétvége

3 csillagjegy, akikre hamarosan rámosolyog a szerencse

3 csillagjegy, akinek a karrier- és munkaszempontból kulcsfontosságú napok következnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Gelner Tivadar)