3 csillagjegy, akikre fontos találkozás vár a közeljövőben

A következő 3 csillagjegy szülöttei hamarosan találkoznak valakivel, és a horoszkóp szerint a találkozó sorsfordító lehet!

2022. június 28., 15:36

Szerző:

Az eheti horoszkóp 3 csillagjegy szülöttei számára is egy fontos találkozást ígér. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó, de ne felejtse: minden reggel jelentkezünk az aktuális napi horoszkóppal a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy új haverra, barátra tehet szert a héten, akivel először az első találkozás az interneten keresztül történik, de aztán megtörténik a találkozás a valós életben is. Legyen nyitott és adja őszintén önmagát – ebből az ismeretségből még rengeteg minden lehet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy önhöz közel álló rokonnal vagy baráttal lesz egy találkozója, ahol az illető egy befektetésről próbálja meggyőzni önt. A dolog kétesélyes, de benne van a lehetőség, hogy valóban bejön: hallgassa meg az érveket mellette, de ne felejtse el mérlegelni az ellene szóló indokokat sem!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Konfliktushelyzet alakul ki a munkahelyén, és szemtől szembe kerül azzal, aki a probléma fő okozója. Sok minden múlik azon, hogy meg tudják-e beszélni a dolgot, úgyhogy próbáljon határozott, de tisztelettudó lenni, és ne hagyja, hogy ön helyett az indulata beszéljen! Így könnyen orvosolni tudják a dolgot.

Még több horoszkóp

A mai (keddi) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

(Kiemelt kép: Shutterstock/Monkey Business Images)

Horoszkóp