Napi horoszkóp, 2022. április 26.: bizonyos csillagjegyeknek a hét legjobb napja lesz ez a kedd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. április 26., 00:02

Szerző:

Mint minden hétköznap, ma is megtalálja a napi horoszkópját a 168.hu-n. Keresse ki alább a csillagjegyét születési dátuma szerint – várjuk vissza holnap is!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagyon furcsa, már-már bizarr dolgokban lesz része ezen a napon, és csak önön múlik, hogy ön is azok közé fog-e tartozni, akik számára egy csodás és emlékezetes nap kerekedik ki ebből a keddből. Ennek érdekében ne akadjon fenn a váratlan dolgokon csak azért, mert furák, próbálja meg meglátni a szépséget ezekben az esetleg fárasztó, de mindenképpen rendkívüli eseményekben!

Bika (04.20.–05.20.)

Meghökkentő információt hall valakiről, feltehetőleg a közösségi médián keresztül, és úgy érzi, ezt nem tarthatja magában. Érthető, hogy az ember bizonyos dolgokat meg akar beszélni valakivel, hogy könnyebben emészthetővé váljon az a bizonyos értesülés, de vigyázzon, maradjon a dolog inkább offline, és ami a legfontosabb: ne ítélkezzen, ne legyen negatív!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Régóta vár már egy kis előrelépésben a munkájában, és ez most végre meg is érkezik – még ha nem is 100%-ig pontosan abban a formában ahogyan ön azt elképzelte. Ez ne szegje kedvét, hiszen minden apró dolgot értékelni kell!

Rák (06.22.–07.22.)

A rákokra egyébként is jellemző, hogy együttérzőek és érzékenyek mások problémáira. A mai napon próbálja meg teljesen random módokon megélni személyiségének ezt a vonatkozását, és meglátja, csodálatosan szép lesz a napja! Legyen csak úgy jófej ismeretlenekkel, adjon bőven és kreatív módokon olyanoknak is, akiknek nincs módjuk azt viszonozni – hiszen a kedvesség ilyen: minél többet adunk belőle, annál inkább gyarapszik!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meg fog lepődni, a mai napon milyen pozitív hatásai és nem várt eredményei lesznek annak, ha kiáll önmagáért és kedvesen, de határozottan próbálja érvényesíteni akaratát, elérni a céljait! Lehet, hogy váratlan helyzettel kell szembenéznie, de menjen bele magabiztosan, meglátja, jól fog kijönni a dologból!

Szűz (08.23.–09.22.)

A rengeteg teendő és elintéznivaló mellett jól jön ma önnek, ha sikerül egy kis időt kivenni a napból – egy legalább félórás feltöltődésre most nagyon szüksége van. Egyszerű agykikapcsolással azonban ezúttal nem fog menni semmire, ne a közösségi médiát pörgesse vagy egy buta vígjátékot nézzen újra! Hódoljon egy kicsit valami kreatív hobbinak, vagy hagyja önmagát inspirálni a sport, a mozgás által, még jobb, ha bekapcsol egy kis zenét és mindent elfeledve, csak önmagára és a ritmusra figyelve táncol egy nagyot, igen, csak úgy, a nappaliban!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma egy remek nap van arra, hogy az ünnepi időszak lecsengésével kicsit odafigyeljen az étkezésére és a mozgásigényére. Merítsen erőt sétából-futásból-sportból, és legyen legalább az egyik napi étkezése valami kifejezetten egészséges étel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap olyan energiákat ad önnek, amikkel különösen jól tud kapcsolódni az önhöz közel álló barátokhoz, családtagokhoz, partneréhez. Az így együtt töltött percek-órák önnek és a másiknak egyaránt fontosak és gyógyító hatásúak tudnak lenni, szóval ha tud, szakítson minél több időt a minőségi együttlétre, és meglátja, a hét legszebbjévé varázsolódik ez a nap!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy dolog, amit régóta elveszettnek hitt, véletlenül megkerül. Ez egyrészt igazán örömteli, másrészt arra indítja önt, hogy elgondolkozzon, nem kéne-e egy kicsit több energiát fektetnie a dolgok rendszerezésébe, illetve rendben tartására. Nos...? A döntés az öné.

Bak (12.22.–01.19.)

Mintha az egész univerzum arra lett volna berendezve a mai napon, hogy ön meglássa az igazságot. Egyértelműen úgy érzi, hogy könnyebb most tisztán látnia egy bizonyos kérdésben, mint korábban, és fókuszba kerül végre egy olyan dolog, ami igazán számít. Vigyázzon, ne tévessze szem elől később sem!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A nap egyik eseménye rádöbbenti önt, mennyi hálával tartozik azért, hogy eljutott oda, ahol most van. Igaz, ezt a mostani pontot sem tartja csúcs- vagy végpontnak, hiszen most is azért dolgozik, hogy megvalósítsa álmait, de ezzel együtt is jogos, ha a szíve most hálával telik el. Ne csak érezze, mondja is ki!

Halak (02.19.–03.20.)

Ahogy az évszakok szép lassan változnak, és lassan a tavasz utolsó harmadába lépünk, közeledve a nyárhoz, úgy érzi, az ön életében is egy fokozatos, de biztos változás megy végbe. A mai nap különösen alkalmas, hogy ennek a nagy átmenetnek az éppen aktuális kis mérföldkövére egy pillanatra ráüljön, elmerengjen, és vissza-, illetve előretekintsen. Mekkora utat tett meg? Mennyi van még hátra? Mi is igazából a cél? Szánjon rá egy kis időt ma, hogy ezeket végiggondolja, meglátja, nem lesz hiába a számvetés!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik érzelemdús időszak előtt állnak

3 csillagjegy, akiknek az ölébe hullik a pénz a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek lezárulhat egy fontos fejezet az életükben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp