Orgazmikus meditációnak indult, szexszekta lett belőle

Akár 20 évre is rács mögé kerülhetnek a OneTaste erotikus wellnesst, és meditációt kínáló San Francisco-i vállalkozás vezetői.

2023. december 4., 12:17

Szerző:

Nicole Daedone, a San Franciscóban élő guru és a különleges profilú cég pénzügyeit intéző Rachel Cherwitz a gyanú szerint a mély élvezeteket elősegítő orgazmikus meditáció technikájának bemutatásával csábította hálózta be a követőket – akiknek aztán szó szerint és átvitt értelemben is ráment a gatyájuk a lassú orgazmusok hajszolására – írja a 24.hu.

A lap szerint tudását egy buddhista szerzetestől elsajátító 56 éves San Franciscó-i orgazmusgurut és 43 éves segédjét a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kiterjedt vizsgálata után még júniusban vádolta meg New York egyik kerületi ügyésze azzal,

hogy 2004 és 2018 között „szándékosan toboroztak olyan személyeket, akik korábban traumát szenvedtek”; a cég emellett „azt hirdette, hogy a OneTaste tanfolyamai és tanításai meg tudják gyógyítani a korábbi szexuális traumákat és működési zavarokat”.

Majd éveken át szexuális és anyagi értelemben is kizsákmányolták az áldozataikat, akiket rendszeresen érzelmi és pszichológiai bántalmazásnak tették ki.

A vádirat szerint a 2004 óta működő OneTaste észak-kaliforniai közösségében – ahol Daedone sok követője élt együtt –, rendszeresen tartottak olyan orgiákat a kommuna területén található raktárépületben, ahol a híveknek a részvételükkel kellett igazolniuk az orgazmust istenségként tisztelő guruhoz való hűségüket. Akkor is, ha semmi kedvük nem volt hozzá.

Nicole Daedone-t és Rachel Cherwitzet azzal vádolja a szövetségi ügyészség, hogy szexszel, pszichológiai visszaélésekkel és gazdasági kizsákmányolással kényszerítettek ki munkát az alulfizetett híveikből, miközben az életük felett is átvették az irányítást.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

Szúr, ég viszket, könnyezik, fényérzékeny a szem. Mindenki számára ismerős tünetek, a kötőhártya-gyulladás nyáron különösen sok áldozatot szed, mert elég a huzat, a klíma, vagy a nem megfelelő higiéniájú medence a nyaralás során. Mutatjuk, hogyan lehet kezelni ezt a kellemetlen betegséget.