Elindult az Elle.hu

Hitelesen tájékoztat és határozott véleményt formál. Erős, elszánt, konkrét. Az elsődleges hírforrás a nőket érintő közéleti témákban.

2021. május 19., 16:09

Szerző:

Az ELLE magazin új internetes oldala tájékoztat, inspirál és szórakoztat. Tájékoztat a nőket érintő közéleti hírekről, a hazai és nemzetközi kulturális életről, inspirál és tanácsot ad a divat és a szépség témakörében és szórakoztat a nemzetközi sztárvilág híreivel.

„Bár az Elle.hu a többi online glossy magazinhoz képest markáns nemzetközi látásmódot képvisel, a hosszú távú célunk az, hogy elsődleges hírforrássá váljunk itthon a nőket érintő közéleti témákban. Határozott vélemények, erős karakterek, tabudöngető témák – hiszünk benne, hogy arra a szabad szellemiségre és tabumentes nyitottságra, amely a francia anyalap sajátja, ma az online térben is egyre inkább szükség van”

– mondta Liptai Lívia, az ELLE magazin főszerkesztője.

Az oldal kiemelten fontos témával tért vissza az online térbe: vezető anyagában Covid-osztályon dolgozó egészségügyi dolgozók beszélnek megváltozott munkakörülményeikről, fizikai és lelki kihívásokról és arról, miként birkóznak meg ezekkel úgy, hogy naponta néznek farkasszemet a koronavírus pusztító következményeivel.

A közélet erősödése mellett is vannak változások: az online divatcikkek egyszerre hozzák el a kifutók legfrissebb megoldásait és inspirációit, miközben segítenek a hétköznapi outfitek összeállításában; a legtöbb szépség-rovattal ellentétben az oldal professzionális segítséget nyújt az olvasóknak a megszokott tippek, trükkök, praktikák mellett; sőt, segít megkülönböztetni a minőségi bulvártartalmat a Magyarországon megszokott nagybetűs celebhírektől. Szeptembertől pedig saját podcastok, videók és TikTok-csatorna is a tervek között szerepel.

A nyomtatott ELLE magazin idén áprilisban laptársunkként tért vissza a magyar piacra.

A gombák az élővilág harmadik legnépesebb országát alkotják, de alapvetően a másik kettő lakóira", az állatokra és a növényekre is hasonlítanak kissé amellett, hogy egyedi szerveződésű élőlények. 

Az elmúlt évtizedek technikai forradalma életünk szinte minden területén újítások olyan sorát hozta, amelyek könnyebbé és gazdaságosabbá teszik mindennapjainkat. A folyamatos fejlesztések természetesen az építőipart is komolyan érintették. Az innovációk az építőanyagok esetében is látványos eredményeket hoztak. Ezeknek a termékeknek a beépítéséhez ugyanakkor friss szaktudásra van szükség, ha maximálisan ki akarjuk használni a termékek adottságait. Ha nem az előírásoknak megfelelően vannak beépítve, előnyös tulajdonságaik csökkenhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. A Wienerberger éppen ezért indította útjára Mesterház Programját, hogy a házépítőknek segítsenek elkerülni a kivitelezés során gyakran elkövetett hibákat.