Elindult az Elle.hu

Hitelesen tájékoztat és határozott véleményt formál. Erős, elszánt, konkrét. Az elsődleges hírforrás a nőket érintő közéleti témákban.

2021. május 19., 16:09

Szerző:

Az ELLE magazin új internetes oldala tájékoztat, inspirál és szórakoztat. Tájékoztat a nőket érintő közéleti hírekről, a hazai és nemzetközi kulturális életről, inspirál és tanácsot ad a divat és a szépség témakörében és szórakoztat a nemzetközi sztárvilág híreivel.

„Bár az Elle.hu a többi online glossy magazinhoz képest markáns nemzetközi látásmódot képvisel, a hosszú távú célunk az, hogy elsődleges hírforrássá váljunk itthon a nőket érintő közéleti témákban. Határozott vélemények, erős karakterek, tabudöngető témák – hiszünk benne, hogy arra a szabad szellemiségre és tabumentes nyitottságra, amely a francia anyalap sajátja, ma az online térben is egyre inkább szükség van”

– mondta Liptai Lívia, az ELLE magazin főszerkesztője.

Az oldal kiemelten fontos témával tért vissza az online térbe: vezető anyagában Covid-osztályon dolgozó egészségügyi dolgozók beszélnek megváltozott munkakörülményeikről, fizikai és lelki kihívásokról és arról, miként birkóznak meg ezekkel úgy, hogy naponta néznek farkasszemet a koronavírus pusztító következményeivel.

A közélet erősödése mellett is vannak változások: az online divatcikkek egyszerre hozzák el a kifutók legfrissebb megoldásait és inspirációit, miközben segítenek a hétköznapi outfitek összeállításában; a legtöbb szépség-rovattal ellentétben az oldal professzionális segítséget nyújt az olvasóknak a megszokott tippek, trükkök, praktikák mellett; sőt, segít megkülönböztetni a minőségi bulvártartalmat a Magyarországon megszokott nagybetűs celebhírektől. Szeptembertől pedig saját podcastok, videók és TikTok-csatorna is a tervek között szerepel.

A nyomtatott ELLE magazin idén áprilisban laptársunkként tért vissza a magyar piacra.

A szépségápolás alapvető része a hajápolás is. Ha valóban szép és egészséges tincseket szeretnénk, akkor foglalkoznunk is kell vele. A rendszeres hajvágás, a megfelelő termékek és hajápolók használata egészségesen csillogó hajat fog eredményezni. Azonban vannak olyan külső tényezők, amelyek kevés idő alatt is képesek kárt okozni benne.

Kék, piros, lila? Sokféle hűtőfolyadék sorakozik a boltok polcain, azonban nem mindegy, hogy milyet vásárolunk. A fagyálló hűtőfolyadékok között ugyanis óriási különbségek vannak. Nem csak fagyáspontban. De nézzük az elejéről.

Az egyik legfontosabb szervünk a tüdőnk, nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire lényeges a védelme. Kapacitása a kor előrehaladtával csökkenhet, de számos más tényező is hozzájárulhat ahhoz, hogy kevesebb levegőhöz jussunk.