Csajok seggének fogdosásán röhécséltek Bayer Zsolték a polgári-konzervatív Echo TV-ben

2018. november 7., 10:22

Szerző:

Remekül elszórakoztatta egymást és a nagyérdemű közönséget is Bayer Zsolt és három kollégája, Bencsik András, Huth Gergely és Szentesi Zöldi László az Echo TV politikai vitaműsora, a Sajtóklub november 5-i adásában – írja  a Mérce. 

A vita csúcspontján Bayer Zsolt elárulta, hogy mérhetetlenül kiakadt, amikor az Egyesült Államokban legfelsőbb bírósági tagnak megválasztott Brett Kavanaugh elleni támadások miatt, amelyek szerint Donald Trump elnök jelöltje nőket molesztált és erőszakolt fiatalkorában. Nemrég kiderült, hogy egyik vádlója nem mondott igazat,  amiről Bayernek eszébe jutott:  – Nem szoktatok mostanában egyre sűrűbben jeges verejtékben ébredni reggel azon töprengve hogy

’74-ben vagy ’78-ban nem volt-e egy házibuli, ahol félrészegen megfogtátok egy csaj seggét?

Szentesi Zöldi erre tudatta, hogy neki ’86-ból van ilyen emléke, amire Bayer úgy felelt: – Én is félek hogy egyszer majd kiderül valami turpisság és akkor itt nézhetünk majd. Erre Huth vágta rá:

– És csak reménykedhetsz, hogy hölgyről van szó.

(Nevetés)

Szúr, ég viszket, könnyezik, fényérzékeny a szem. Mindenki számára ismerős tünetek, a kötőhártya-gyulladás nyáron különösen sok áldozatot szed, mert elég a huzat, a klíma, vagy a nem megfelelő higiéniájú medence a nyaralás során. Mutatjuk, hogyan lehet kezelni ezt a kellemetlen betegséget.